"Nu vreau sa merg la gradinita.

Nu vrei?
"Nu.

Pe cat de categoric este raspunsul lui Eduard, pe atat de decisa este mama lui sa-l incrie la gradinita.

"Eu am ales si merg pe varianat unei gradinite de stat din multe considerente. Unul ar fi siguranta.

Consider ca o gradinita de stat este mult mai sigura"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

A citit zeci de articole si a vizionat multe institutii de invatamant prescolar, pentru ca vrea sa ii ofere fiului ei sansa sa creasca si sa se dezvolte intre copii de varsta lui.

"Este dificil, dar sper sa iau decizia cea mai buna, sa fie o gradinita, care sa-l solicite din punct de vedere intelectual, sa-l solicite"

Numai parinte de prescolar sa nu fi zilele acestea, cand toata lumea alearga sa prinda un loc cat mai aproape de clasa. Emotiile sunt mari, pentru ca in Capitala, de exemplu, este un deficit de aproape 5 mii de locuri in gradinite.

"Asteptam sa vedem raspunsul pentru numarul de copii. Aceasta gradinita pentru noi este minunata si nu cred ca vom avea probleme"

"Au inceput acum inscrierile si ne ocupam de cel mic. Sunt mult parinti? Astazi, din ce-am vazut, au fost destul de multi parinti"

Multi parinti cred cu tarie ca in gradinitele de stat se face treaba buna.

In plus....

"Sigur costurile, pentru ca la o gradinita privata nu cred ca se invata mai mult decat la o gradinita de stat. Cred ca e acelasi lucru"

Desi sunt destul de putine locurile in gradinitele de stat, parintii vor sa-si inscrie micutii la astfel de institutii de invatamant. Motivul e legat si de costuri. Meniul zilnic costa 14 lei, adica 280 de lei pe luna, in timp ce institutiile private percep taxe de 1000 de lei.

Cei care nu au depus inca dosarele de inscriere o pot face pana pe 9 iunie. Iar emotiile parintilor se vor mai stinge pe 10 iunie, cand gradinitele vor afisa lista copiilor declarati admisi in unitatile respective.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si