Close sidebar
Close sidebar

Lovitură dură pentru Culiță Sterp. Ce nu mai are voie să facă artistul

Interpretului de muzică de petrecere Culiță Sterp nu mai poate părăsi țara, după ce a fost trimis în judecată pentru producerea accidentului rutier de la Cluj Napoca, fiind sub influența drogurilor și a alcoolului.

Laura Macovei,

Lovitură dură pentru Culiță Sterp. Ce nu mai are voie să facă artistul


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Deși inițial judecătorii au fost de acord cu solicitarea artistului de a fi lăsat să plece din țară, procurorii au contestat acum decizia, având astfel câștig de cauză. 

Culiță Sterp nu mai poate părăsi țara

Tribunalul Cluj a admis Parchetului împotriva hotărârii Judecătoriei Cluj-Napoca din 17 ianuarie, prin care i se permitea lui Culiță Sterp să plece în Spania, pentru a susține un concert.

Citește și: Culiță Sterp va rămâne sub control judiciar. Cererea sa a fost respinsă de judecători

„În baza articolului 215, alin. 2, litera A din codul de Procedură penală respinge cerea formulată de către inculpatul Sterp Nicolae cu privire la încuviințarea părăsirii limitei României ”, se arată în decizia instanței, potrivit Clujjust.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ulterior, Culiță Sterp a fost pus sub control judiciar și a primit interdicție de a părăsi țara, după ce s-a urcat băut și drogat la volan și a provocat un accident în care a fost rănit grav un bărbat.

Citește și: Culiță Sterp și Anamaria Prodan au petrecut trecerea în noul an împreună. Cum s-au distrat cei doi

Interpretul de muzică de petrecere a fost reținut inițial pentru 24 de ore. Conform poliţiştilor, artistul era băut în momentul în care s-a produs incidentul şi a plecat de la locul accidentului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI