Majoritatea cazurilor de dopaj depistate sunt cu folosirea de meldonium, substanta ce a fost pusa pe lista interzisa de catre Agentia Mondiala Antidoping pe 31 decembrie 2015. "Federatia Mondiala a suspendat echipele Romaniei si cele ale Belarusului cu efect imediat dupa ce mai multe probe aditionale au fost prezentate la sedinta Comitetului sau Executiv din 13 iulie, la Cracovia. Probele prezentate au facut dovada unui dopaj sistematic in echipa Romaniei, 11 sportivi furnizand probe pozitive in urma unui test in afara competitiei in aprilie 2016", se arata intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul morului mondial.



Romania avea doua echipaje calificate la JO 2016. Este vorbva de kaiac 4- 1.000 de metri reprezntati de Valentin Cameneschi, Aurelian Madalin Ciocan, Cosmin Lulciuc si Razvan Olteanu si echipajul k2-500 m format din Iuliana Andreea Taran si Irina Lauric.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si