Ștefania de la Casa Iubirii a participat, joi seara, în finala de la Top Model România 2022. Fosta concurentă din Casa Iubirii a acordat și un interviu în care povestește despre această experiență și despre planurile din această vară.

Ștefania iubește lumea modellingului, iar chiar dacă nu a ieșit câștigătoare în una dintre cele mai mari competiții de defilare, tânăra s-a bucurat de moment și de experiența pe care a căpătat-o.

Citeste si: Bianca Mitroi, fosta concurentă din Casa Iubirii, carieră muzicală impresionantă alături de mari artiști

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Am avut puține emoții, a fost superb, a fost pentru prima oară când am participat la un astfel de concurs și mă simt foarte bine, sunt mândră de mine.
Nu a fost așa un stres mare, au fost probe ușoare. Am defilat în costum de baie, iar a doua defilare a fost în rochie de seară. A fost super simplu, dar toată lumea se uita, emoții.

A fost frumos, ce pot să spun, m-am distrat. Machiajul a fost la fel la toate și părul drept. Asta a fost în prim-plan. Această rochie este de la un designer și am zis să o port.
O să mai particip, acesta este viitorul meu și vreau să ajung cât mai departe pe acest domeniu.", a declarat Ștefania.

Citeste si: Kinga de la "Casa Iubirii" îl face praf pe Radu. "Dacă ești frustrat, nu e problema mea"

Pe lângă detaiile oferite despre defilare, aceasta le-a transmis un mesaj și celor care i-au fost parteneri de cuplu în trecut, dar a dezvăluit și planurile ei din această vară.
"Sunt foarte sigură pe mine. Știu ce pot și cine sunt și dacă m-au pierdut, aia e. Momentan mă axez doar pe mine, pe planurile mele, cariera mea, bineînțeles și dacă este loc pentru cineva care mă merită, da, dacă nu, cariera mea este în prim-plan. Acum am în plan să merg la mare cu prietenii, să mă distrez, să mă simt bine, să profit de moment, de vară.", a mărturisit Ștefania, în interviul difuzat pe canalul de YouTube WOWnews.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si