Pe data de 13 noiembrie 2023 va avea loc un eveniment astrologic, cunoscut sub numele de Lună Nouă. În luna noiembrie, este Lună Nouă în Scorpion.

Evenimentul are loc o dată pe lună, iar cu ocazia acestuia zodiile pot își pot manifesta dorințele cele mai de preț. De asemenea, miracole se pot întâmpla. Așadar, dacă afli în căutarea momentului perfect pentru a lua totul de la început, ziua în care are loc Luna Nouă este momentul ideal.

Luna Nouă în Scorpion din noiembrie 2023 are la bază distrugerea iluziilor și reîncadrarea pieselor în puzzle-ul vieții noastre. Este vorba despre noutate, zodiile având șansa de a merge pe un nou drum.

Ce semnifică Luna Nouă în astrologie?

Evenimentele astrologice ce poartă denumirea de Lună Nouă sunt perioade semnificative din ciclul lunar al unei luni. Ele marchează începutul ciclului lunar, care are o durată de 28 de zile pentru a trece prin fiecare dintre cele opt faze ale lunii.

O Lună Nouă apare atunci când Soarele și Luna se aliniază în același semn zodiacal și marchează o perioadă cu o energie specifică, dar și o perspectivă proaspătă. În astrologie, soarele simbolizează inima și ego-ul, în timp ce Luna reprezintă miezul ființei tale. Când aceste două corpuri cerești se aliniază în același semn zodiacal, ai oportunitatea de a-ți redefini viața.

Horoscop luna noua noiembrie 2023

Ce semnifică Luna Nouă în astrologie?

[Sursa foto: Pinterest]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Hororoscop 10 noiembrie 2023: Zodiile care își pornesc propria afacere. Le vin bani din cer

Cum sunt zodiile afectate de Luna Nouă în Scorpion, în noiembrie 2023?

Semnele fixe( Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se vor simți direct influențate, iar această influență este mult mai mare decât pentru celelalte zodii.

Soarele (ego-ul), Luna (emoțiile), Marte (conflictul) și Uranus (surprizele) sunt amestecate și există șanse mari de a aprinde, neintenționat, diverse conflicte în viața acestor nativi.

Cuvintele ori acțiunile lor, bine intenționate, ar putea fi interpretate greșit sau cineva ar putea întoarce diverse situații în favoarea sa, punând nativii acestor zodii într-o situație neplăcută.

Este important ca în această zi, Taurii, Leii, Scorpionii și Vărsătorii să nu dea curs cuvintelor sau acțiunilor false și rău intenționate din jurul lor. Zvonurile, de asemenea, trebuie lăsate deoparte. Este benefic ca nativii acestor zodii să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat, dar conflictele și neînțelegerile sunt inevitabile.

Horoscop luna noua noiembrie 2023

Cum ne poate afecta Luna Nouă în Scorpion?

[Sursa foto: Pinterest]

Semnele cardinale( Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) își conștientizează întreaga existență cu ocazia acestei Luni Noi. Nativii acestor zodii trebuie să identifice viciile nesănătoasă din viața lor și să caute modalități prin care să renunțe la ele. Luna Nouă în Scorpion îi va ajuta pe nativii acestor zodii să își acceseze intuiția. Ceva le-ar putea atrage atenția în această zi. Lucrurile se pot alinia în favoarea acestor nativi.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Totodată, planurile de viitor pe care le au aceste zodii le vor propulsa mai aproape de destinul lor. Este un moment benefic pentru ca nativii acestor zodii să își exploreze la maximum pasunile.

Citește și: Horoscop săptămânal 6- 12 noiembrie 2023: Peștii pornesc în căutarea unei noi iubiri. Vărsătorii au parte de o perioadă excepțională

Semnele mutabile( Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești), vor face primii pași spre o socializare mai bună cu cei din jur. Aceste zodii tind să caute conexiuni profunde cu cei din jurul lor. La un moment dat, acești nativi vor simți nevoia de a se opri și a examina cercul social din care fac parte și, cu această ocazie, vor dori să facă ajustări în ceea ce privește multitudinea și calitatea prietenilor pe care îi au.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si