Luna Plină august 2021. Luna plină are multe semnificații și influențe asupra zodiilor. În momentul în care este lună plină ne putem simți mai sensibili din punct de vedere emoțional și mai impulsivi. Unele zodii, însă pot fi influențate de luna plina, din toate punctele de vedere, chiar și sentimentele și comportamentul diferă în această perioadă. Mulți dintre nativi nu se vor mai regăsi, însă este vorba doar despre cateva ore.

Luna Plină august 2021. Ce se întâmplă cu zodiile?

8 august, ora 16:50 – Lună Nouă;
15 august, ora 18:20 – Primul Pătrar;
22 august, ora 15:02 – Lună Plină;
30 august, ora 10:13 – Ultimul Pătrar.

Faza de Lună plină marchează momentul în care Luna este la opusul Soarelui relativ de Pământ. Astfel, luna urmează să răsară în momentul în care Soarele va apune.

Luna Plină august 2021: Zodiile care vor avea parte de multă bucurie
Luna Plină august 2021: Zodiile care vor avea parte de multă bucurie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 13 august 2021. Zodiile care se confruntă cu dificultăți în plan financiar

Evenimentul astrologic există în tabelele fazelor lunare și arată și ore exacte, fiind un eveniment observat de mulți ani de specialiști din toate vremurile. Un detaliu pe care mulți nu il stiu este că, Luna plină nu durează, de fapt, toată noaptea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Totodată, timpul necesar lunii pentru a înconjura Pământul este de 27,32 zile. Este diferit de timpul dintre două luni pline, care se numește perioada sinodică.

Perioada sinodică este numărul de zile între 2 luni pline de 29,53 zile. Această durată este de fapt mai lungă decât orbita Lunii în jurul Pământului (27,32 zile)”, menționează specialiștii, potrivit newscientist.com.

„Se spune că atunci când este lună plină Vărsătorul resimte cel mai mult efectul Lunii, pe data de 22 august. „Peștii pot încuraja chiar și pe cei lipsiți de emoție dintre noi să se deschidă”.

Permiteți sentimentelor să zburde, dar aveți grijă să nu stați prea mult în nesiguranță. Priviți partea plină a paharului”,  mai adaugă specialiștii.

Luna Plină august 2021: Zodiile care vor avea parte de multă bucurie
Luna Plină august 2021: Zodiile care vor avea parte de multă bucurie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mercur retrograd 2021: Trei hop-uri importante în acest an. Cele mai afectate zodii

Luna Plină august 2021. Recomandările specialiștilor 

Totodată, „pentru a observa Luna prin instrumentele noastre trebuie să știți când trebuie să veniți. Cel mai bine este să vizitați Observatorul (sau să priviți Luna prin telescop) când este Primul Pătrar, atunci fiind observabil ușor relieful selenar datorită poziției favorabile a iluminării Solare.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De la Observator Luna se poate observa cel mai bine cu trei zile înainte de Primul Pătrar până la Lună Plină. Acest interval în care Luna este vizibilă durează 9 zile. Fazele Lunii, sunt date pentru fiecare lună calendaristică”, potrivit astro-urseanu.ro.

Doar câțiva dintre nativi simt o schimbare în momentul in care este luna plina și li se va părea ciudat evenimentul, mai ales că cel mai mult vor observa schimbările de comportament a celor din jur.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si