Close sidebar
Close sidebar

"M-am întors acasă din vacanță și am găsit un stâlp de metal cimentat în fața casei. Nimeni nu știa de unde a apărut"

O femeie care s-a întors din vacanță a găsit un stâlp uriaș de metal cimentat fără nicio explicație pe aleea din fața casei ei. Nu a știut cum să procedeze și a postat pe rețelele sociale stâlpul misterios, după care a apărut la știri și tot nu a elucidat misterul.

Sorin Negru,

"M-am întors acasă din vacanță și am găsit un stâlp de metal cimentat în fața casei"

[Sursa foto: Facebook / Sophie Hucker]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sophie Hucker a venit acasă din concediu și a găsit un stâlp de metal cimentat pe aleea din fața casei ei. 

Femeia s-a crucit când a văzut lucrarea de peste doi metri pe terenul casei ei, fără nicio explicație rațională.

Sophie Hucker s-a întors acasă săptămâna trecută pentru a vedea noua construcție în fața garajului ei. A început să dea telefoane la primărie și la alte instituții din orașul ei, dar nu a dezlegat misterul pe loc.

„M-am gândit: OK, cineva a pus-o aici din greșeală”, a spus profesoara, care locuiește în orașul Tauranga din Noua Zeelandă.

„Dar când am sărit din mașină pentru a o scoate din drum, am văzut că era cimentată zdravăn.

Nu am putut-o muta".

A crezut inițialcă este un semn de circulație

Primul gând al lui Sophie Hucker a fost că stâlpul a fost etapa inițială a unui semn de circulație care fusese plasat pe proprietatea ei din greșeală.

Cu toate acestea, niciunul dintre vecinii ei nu a ar fi văzut echipaje de poliție ân ultimele zile și toți au fost derutați de stâlpul de metal.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

„Au fost la fel de surprinși ca mine. Au crezut că construiesc ceva. Sau poate că îmi montez un stâlp de baschet. Nu știu ce altceva ai face cu ea”, a spus Sophie Hucker site-ului de știri Stuff.co.nz.

Următoarea idee care i-a venit femeii a fost să lase un bilet pe structura misterioasă și să-l roage pe cel care a ridicat-o să o sune și să-l elimine.

Stâlpul de metal a devenit un punct de discuție în cartier, apoi în regiunea Bay of Plenty din Noua Zeelandă și apoi mult dincolo – în timp ce detectivii încercau să afle ce sa întâmplat.

Sophie Hucker, asaltată de jurmaliști din cauza stâlpului misterios

[Sursa foto: Facebook/ Sophie Hucker]

Studenții lui Sophie Hucker s-au implicat și ei în elucidarea misterului, în timp ce ea a mers la consiliul local pentru ajutor.

„Au spus că nu are nimic de-a face cu ei. Toată lumea este foarte confuză”, a scris profesoara.

Dar, după o săptămână de nedumerire colectivă, Hucker a declarat că enigma construcției a fost parțial rezolvată.
Și, mai important, stâlpul dispăruse.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

„S-a dovedit a fi un caz de identitate/adresă greșită”, a spus doamna Hucker pe rețelele de socializare.

Ea a adăugat că a fost „destul de ciudat” și că o companie de instalații de garduri și-a dat seama de eroarea pe care a făcut-o doar după ce stâlpul a devenit celebru în toată regiunea din Noua Zeelandă.

„Puțin amuzant: râdeau după ce l-au văzut la știri înainte să-și dea seama că era obiectul lor.”
Hucker a spus că firma s-a întors, a scos stâlpul, a reparat gaura și și-au făcut atât de „scuze” încât i-au dat o sticlă de șampanie ca să-și ceară scuze.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI