Mădălina și George de la „Puterea Dragostei” au făcut un vlog pentru a vorbi cum este viața de după emisiune. Cuplul a făcut dezvăluiri incendiare.

Citeste si: Ce a transmis Codruț de la „Puterea Dragostei”. Reprezintă copilul Alexandrei un obstacol în relația lor?!

„Am ieșit din emisiunea asta și am rămas aceiași oameni.

Nu suntem oameni de genul... să ne considerăm persoane publice, să facem bani. Suntem pe altă filieră. Am ieșit din emisiune și ne-am relaxat, am stat non-stop împreună. Am mers la munte. Am fost plecați în Italia o lună de zile. Am mers în Slatina. Am luat decizia de a ne muta împreună, la o casă închiriată, până vom ajunge să luăm una. Acum muncim, ca să nu mai cheltuim ce producem. Eu muncesc, Mădălina va munci după data de 19 iunie. Două venituri și pa-pa persoane publice!”, a zis George de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Eu nu am muncit deloc va fi un șoc pentru mine. Suntem în continuare persoane publice, dar suntem oameni normali ca voi.”, a adăugat Mădălina de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Scene șocante în Camera Roșie de la "Puterea Dragostei". Au aruncat pernele. "Hai, ieși de-aici"

Cum s-a îndrăgostit George de la „Puterea Dragostei” de Mădălina

Cei doi tineri au povestit cum s-au îndrăgostit. „Mă uitam la tine în orice colț al casei. Când am intrat în emisiune am zis că plec acasă cu cea mai frumoasă femeie. Și ce credeți...am plecat acasă cu cea mai frumoasă femeie și cu cea mai apreciată femeie din sezonul ăla, de voi.”, a afirmat George Ilinca.

Citeste si: Bombă în cuplul Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei”. A înșelat-o sau nu Zănoagă pe focoasa brunetă

„Emisiunea este reală, nu e fake. Emisiunea mi-a dat multe. Ăsta a fost destinul meu. L-am întâlnit. Bani o să facem.”, a zis Mădălina.

Citeste si: Bianca Comănici a pierdut procesul împotriva lui Nelson Mondialu: ”Regret ziua în care i-am cunoscut”

mădălina de la puterea dragostei însărcinată
Este însărcinată Mădălina de la „Puterea Dragostei”?[Sursa foto: Instagram]

Tânăra a mărturisit că nu este însărcinată, însă folosesc astfel de titluri pentru a atrage urmăritorii. Mădălina și George de la „Puterea Dragostei”   au planur mari de viitor și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, în prezent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si