Close sidebar
Close sidebar

MAE condamna ferm atacul din Londra si anunta ca ia masuri pentru obtinerea datelor privind identitatea victimelor

MAE condamna "ferm" atacul terorist din Londra, de sambata noapte, potrivit unui comunicat de presa al institutiei, in care se precizeaza ca Ambasada Romaniei din Marea Britanie ia masuri pentru a obtine de la autoritatile britanice date cu privire la identitatea victimelor.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"Ministerul Afacerilor Externe condamna ferm incidentele de tip terorist care au avut loc in noaptea de 3 spre 4 iunie la Londra. Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale, in vederea obtinerii unor date suplimentare, precum si informatii cu privire la identitatea victimelor", informeaza MAE.

Misiunea diplomatica monitorizeaza situatia si pastreaza in permanenta legatura cu autoritatile, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Un microbuz de culoare alba a lovit mai multe persoane in apropierea statiei London Bridge, mai multe echipaje de politie si salvare venind la fata locului si izoland zona, conform BBC. Un al doilea incident a avut loc in Borough Market, iar un al treilea la Vauxhall. Ulterior, s-a dovedit ca incidentul de la Vauxhall a fost unul separat, fara legatura cu atacul terorist.

Politia londoneza a anuntat ca sase persoane au fost ucise si 20 ranite, iar trei barbati suspecti au fost impuscati mortal. Serviciile de ambulanta au informat ca 48 de raniti au fost dusi la spital.

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI