Close sidebar
Close sidebar

Cine este, de fapt, Maia Demeter de la „Puterea Dragostei”. Totul despre noua concurentă

Maia Demeter de la „Puterea Dragostei” este noua concurentă din casa iubirii de la Kanal D. Blondina a făcut senzație printre băieții din cadrul competiției.

Georgiana Balaban,

Maia de la „Puterea Dragostei”. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maia de la „Puterea Dragostei” a pășit în casa iubirii, în urmă cu doar câteva zile. Asta după ce în gala de duminică, Delia a părăsit emisiunea. Concurentele emisiunii s-au arătat mulțumite de plecarea Deliei pentru că au afirmat că nu o aveau la suflet.

Maia Demeter are 20 de ani și este din Brașov. Blondina susține că a venit pentru a-și găsi jumătatea și a declarat că are mari emoții pentru că se află în cadrul unui show televizat. Tânăra a învățat la Colegiul Național Ec. „Andrei Bărseanu” din Brașov.

Pe cine a pus ochii Maia de la „Puterea Dragostei”

Băieții au întrebat-o pe Maia pentru cine a pășit în casa iubirii de la Kanal D, însă ea a răspuns ferm că își dorește să-i cunoască pe toți și apoi să ia o decizie.

Ea este noua concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei”. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Pământul din spațiu: O siluetă fantomatică apare în gheața Groenlandei după prăbușirea unui lac subteran. A fost botezată „mănușa”- antena3.ro

Concurenții emisiunii „Puterea Dragostei” au fost nemulțumiți de răspuns așa că i-au zis Maiei să facă un top trei băieți pe care îi place. Noua concurentă nu a vrut inițial să le facă jocul, însă apoi a cedat.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 2 decembrie – A doua parte- VIDEO. Aya se ceartă cu toată lumea!

Citeste si: Akebono de la „Puterea Dragostei”: „Nu l-am bătut...i-am rupt tricoul!”

„Sincer, n-am venit pentru cineva anume! Aș vrea să cunosc persoanele și o să văd pe parcurs cu cine mă înțeleg mai bine! Dacă trebuie nepărat un top trei, Rareș, pe tine, Marinescu și pe Alexandru!", a spus Maia.

Cristi Marinescu a fost cel mai încântat de răspunsul tinerei așa că a mers și a sărutat-o pe obraz pe Maia.

Când a fost vorba de dans, Maia de la „ Puterea Dragostei ” l-a invitat pe Marinescu. Bărbatul s-a despărțit de curând de Aya de la „Puterea Dragostei” așa că este liber acum. Decizia fetei a adus dezamăgire pe chipul lui Rareș, care se gândea că Maia îl va alege pe el pentru primul dans.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI