Close sidebar
Close sidebar

Maldare de gunoaie si de moloz, cladiri darapanate, geamuri sparte si un imens santier. Asa arata statiunea Mamaia, cu doar 24 de ore inainte ca aici sa puna piciorul primul turist.

V-ati pregatit deja bagajele pentru mini-vacanta de 1 mai? Ei bine, daca vreti sa mergeti la mare, nu uitati sa va luati la pachet sendvisuri si bauturi. Proprietarii barurilor si teraselor va intampina cu lacatul pus!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ce face diferenta intre anul acesta si anul trecut? Vremea. In 2016, plajele erau animate de turistii care aveau parte chiar si de prima baie-n mare.

Acum, nici cu doua randuri de haine nu te-ai incumeta sa stai mai mult de 20 de minute... la mal.

DAN SAVOPOL -  Asa arata plaja din centrul Statiunii Mamaia! Beachbar-urile si terasele sunt inchise. Agentii au fost speriati de vremea rea si nu vor sa-si deschida locatiile pentru minivacanta de 1 Mai.

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

-Ce o sa faca in aceste conditii turistii care vin aici la malul marii? Daca n au beach nbaruri pe plahja, ce sa faca? ce sa faca, ce facem si noi, ne plimbam, ce putem sa facem. Admiram natura, admiram marea.

Pustie este si piateta cazinoului. Multe dintre terasele de aici se afla in renovare si vor fi deschise abia la 1 iunie.

Singurii care mai amintesc faptul ca de maine incepe minivacanta sunt palmierii, proaspat scosi din sere.

Din pacate, vremea nu tine cu cei care deja impacheteaza pentru marea distractie. Soarele le va zambi mai mult printre dinti, pentru ca temperatura nu va sari de 18 grade.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI