Close sidebar
Close sidebar

Mama a patru copii este distrusa de durere dupa ce concubinul i-a rapit pe micuti si le-a facut ASTA! "Acesti ingerasi superbi nu au facut niciun rau in viata lor..."

Mama a patru copii este distrusa de durere dupa ce concubinul ei, care era si tatal a doi dintre micuti, i-a ucis fara mila pe acestia, apoi si-a luat viata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iraya (12 ani), Lillia (10 ani), Aidan (6 ani) si Lindsey (1 an) au fost rapiti duminica de catre concubinul mamei lor. Desi a fost desfasurata o mobilizare impresionanta de forte pentru gasirea lor, micutii nu au avut nicio sansa de supravietuire.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Ei au fost gasiti la 24 de ore de la disparitia lor, intr-o balta de sange. Barbatul i-a impuscat pe cei patru frati, apoi si-a pus capat zilelor, relateaza Crime Watch Daily.

Ciara, mama copiilor este in stare de soc.

"Acesti ingerasi superbi nu au facut niciun rau in viata lor..." Familia si prietenii strang acum bani pentru inmormantarea copiilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI