Close sidebar
Close sidebar

Mama indragitei Diana Belbita ne-a povestit cum a reactionat cand a aflat ca fiica ei participa la Exatlon. "Printesa razboinica" e o concurenta de temut EXCLUSIV

Diana Belbita de la Exatlon are o mama care o sustine mereu. Femeia s-a bucurat cand a aflat ca fiica ei merge in Dominicana.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Diana Belbita de la Exatlon este una dintre cele mai puternice, ambitioase si dedicate concurente din concurs. Am putea spune ca tanara face parte din elita favoritilor la titlul de campion al competitiei-fenomen, iar de curand ne-am dat seama de la cine mosteneste sportiva calitatile de invingatoare. Mama "faimoasei" Diana Belbita de la Exatlon ne-a marturisit ca si ea este perseverenta, nu se lasa doborata si e la fel de patimasa ca fiica ei.

" Cand mergeam cu sotul meu la meciurile Dianei, eu ma apropiam de cusca, urlam, imi incurajam fiica. Sotul meu este mai linistit. Statea cuminte pe scaun si privea fara sa-si manifeste emotiile.", a spus mama "faimoasei" Diana Belbita de la Exatlon.

Mai mult decat atat, interlocutoarea noastra ne-a povestit ca, inca din copilarie, vedeta de la Exatlon avea o personalitate extrem de puternica.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Anchetă la MAE: Timp de 12 ani, o contabilă ar fi plătit salarii iubitului ei și fiului acestuia, deși nu erau angajați la minister- antena3.ro

" De cand era mica isi impunea punctul de vedere si nu intelegea ce inseamna "nu poti" sau "nu ai voie" decat daca ii dadeam multe argumente. Nu se lasa niciodata pagubasa si nu suporta sa se claseze pe locul doi nici la scoala, nici la jocuri, nici in competitii. De aceea cred cu tarie ca o sa castige", a spus femeia.

Crina Belbita si-a amintit si cum a reactionat, in urma cu doua luni si jumatate, cand a aflat ca fiica ei va participa la Exatlon, in Republica Dominicana.

Diana Belbita de la Exatlon are o mama care o sustine mereu. Doamna Crina este cea mai mare fana a emisiunii fenomen difuzata de Kanal D

" Fiica mea face fata in orice competitie.

Are forta fizica si psihica, e obisnuita de cand era o adolescenta cu meciurile grele. I-am spus ca o sustin si ca sunt convinsa ca se va numara printre cei mai buni. Si am avut dreptate", a spus mama indragitei Diana Belbita de la Exatlon.

"Nu ratez nicio editie a emisiunii. Si eu si sotul meu care s-a intors de curand in Romania, din Italia, traim fiecare secunda a concursului de parca am fi acolo.", a mai declarat Crina Belbita.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI