Ziaristii s-au deplasat in Younde, capitala statului african, si au stat de vorba cu mama tanarului de 26 de ani care si-a pierdut viata pe terenul de fotbal.

Au gasit-o intr-o casa modesta, acolo unde ii creste pe fratii mai mici ai lui Patrick. Era devastata de durere si abia isi stapanea lacrimile. "Nu mi-a zis nimic despre problemele de sanatate. Era sanatos, nu se plangea", a spus Celine Ekeng pentru SNTV.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

##CITAT40##

Mama lui Patrick a facut si niste dezvaluiri dure si pline de emotie. Desi are mai multi copii, Celine le-a spus jurnalistilor ca fotbalistul de 26 de ani de la Dinamo era favoritul ei. "Cand imi zicea mama, simteam ceva in inima mea. Ma durea inima si acum inteleg de ce. Dintre toti copiii mei, el era favoritul meu. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a dat mie", a spus Celine in timp ce isi stergea lacrimile de durere.



Acasa, in Yaounde, mama fotbalistului are camerele pline de poze cu Patrick Ekeng de pe vremea cand evolua in nationalele de juniori ale Camerunului sau chiar de la cluburile de fotbal la care acesta a activat in Spania, Franta, Elvetia si Romania.


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si