Participanții de la Electric Castle au avut parte de spectacole uimitoare. Acolo au fost invitați artiștii lor preferați. Pe lângă genurile așteptate, s-a strecurat și o manea. A devenit deja o modă ca la un festival de muzică electronică să apară de departe și un ritm oriental cunoscut de mulți români.

Citește si: Peste 80 de persoane au fost prinse cu substanțe interzise la festivalul Neversea

Unii încă blamează acest gen muzical, iar alții se bucură pe deplin de el. Toți tinerii au dansat pe melodia preferată a Ralucăi Bădulescu.

Maneaua preferată a tinerilor

În România, manelele sunt dur criticate, dar și foarte ascultate. Cu toate astea mulți le ascultă și din cauza contextului. Acest lucru s-a întâmplat la festivalul Electric Castle. Spectacolele de muzică electronică din România s-au combinat perfect cu ritmuri orientale.

Citește si: Fără substanțe interzise la Electric Castle. Skinny vă verifică la intrarea în festival

Maneaua a devenit o modă în țara noastră. Oamenii care au venit în ediția de anul acesta la Electric Castle au avut parte și de această dată de o manea cunoscută. Prima manea de la un festival de muzică electronică a fost în 2019 la Neversea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Atunci, participanții au ascultat piesa „Așa sunt zilele mele”, cântată de Adi Minune.

Anul acesta, boxele au răsunat cu piesa „Toate diamantele”, interpretată de Luis Gabriel. DJ-ul a fost chiar felicitat de multe persoane pentru inițiativă, iar alții au avut și unele sugestii poate pentru anii următori.

La Cluj a avut loc un festival de manele. Totuși a avut mari probleme din cauza lipsei publicului.

Nume mari au promovat intens evenimentul pe rețelele de socializare, dar fără prea mult succes.

Citește si: VIDEO- Miercuri începe festivalul Electric Castle. Sunt așteptați peste 250.000 de spectatori

„Țin să anunț că astăzi voi fi prezent la Cămărașu, să nu vă faceți probleme… Probabil că sunt unii nebinevoitori, anunțuri fale pe Facebook, pe rețelele astea de socializare, dar eu azi sunt la Cămărașu cu toată formația, și bineînțeles și cu Nicoleta (fiica lui – n.red.).

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Deci eu nu trebuia să cânt nici aseară, nici mâine, fix azi e ziua în care trebuie să cânt și voi fi prezent. Vă aștept să veniți în număr cât mai mare, să facem show, am nevoie de voi ca de aer…” a comentat Guță pe contul său de Facebook.

Organizatorii s-au așteptat la un public uriaș, dar au fost mai mulți jandarmi și polițiști prezenți decât persoane care iubesc genul de muzică în cauză. ”Dacă tot am plătit, acum nu îl mai anulez”, ar fi spus organizatorul.

Citește si: Line-up Untold 2022: lista completă cu artiștii care vor performa la festivalul de la Cluj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si