Close sidebar
Close sidebar

Manuela Oprișiu a dat vestea cea mare. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit sexul bebelușului

În urmă cu câteva ore, pe rețelele de socializare, Manuela a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Manuela Oprișiu a participat la Puterea dragostei în speranța că-și va găsi sufletul pereche, dar din păcate pentru ea bărbatul potrivit nu s-a aflat la acest show. Se pare că, în cele din urmă, aceasta și-a găsit fericirea în afara emisiunii. Mai mult de atât, Manuela Oprișiu urmează să devină și mămică pentru prima dată. 

„Prințesa mea. 28 de săptămâni. Două inimi”

Fosta concurentă a luat pe toată lumea prin surprindere la finalul anului trecut când, prin intermediul rețelelor de socializare a dat vestea cea mare: că este însărcinată. Fanii au așteptat cu sufletul la gură și primele vești despre sexul copilului. La înceeput de an, Manuela Oprișiu le-a făcut o bucurie urmăritorilor de pe rețelele de socializare și a dat vestea cea mare.

Citeste si: Daiana de la "Puterea Dragostei", momente dramatice în noaptea de Revelion. "Mi-a ars casa"

Din ce motiv a ținut Manuela Oprișiu sarcina ascunsă?

Aceasta nu a vrut să vorbească încă despre bărbatul care o face mămică. Identitatea lui rămâne secretă pentru toată lumea. Aceasta a dezvăluit pe Instagram, acolo unde este mereu în contact cu fanii ei, motivul pentru care nu a vrut să se afișeze cu burtica de gravidă din primele luni. 

„Am început să vă citesc mesajele și am văzut că aveți foarte multe curiozități, este normal, doar că sunt unele lucruri pe care o să le spun la momentul potrivit, așa cum am așteptat atâtea luni să vă dau această veste și credeți-mă că abia m-am abținut să nu postez, pentru că îmi doream foarte mult să fie o zi foarte specială, atunci când eu dau acest anunț. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În momentul în care vă spun vouă că minunea mea vine pe lume, voiam să fie o zi foarte specială din toate punctele de vedere și așa a și fost. Despre restul detaliilor pe care voi vreți să le știți despre sarcină, eu, bebe, tati, bunici, botez, nași, numele bebelușului. Despre acestea voi vorbi pe parcursul sarcinii sau când se va naște bebe. Aveți răbdare și vă rog să respectați acest subiect, pentru că pentru mine este cel mai important subiect care putea să existe în lumea asta.

Fiecare mămică își organizează cum vrea să se întâmple aceste lucruri, ei bine, la fel și eu”,a mărturisit Manuela Oprișiu.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Foștii concurenți de la „Puterea Dragostei”, Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI