Close sidebar
Close sidebar

Marea Britanie ar putea plati 20 de miliarde de euro pentru separarea de Uniunea Europeana

Marea Britanie s-ar putea trezi cu o factura de 20 de miliarde de euro inainte de „divortul” de Uniunea Europeana, aceasta fiind suma din obligatii fiscale, contracte multianuale, fonduri pentru infrastructura si proiecte asumate de Marea Britanie in tot timpul cat a apartinut la spatiul comunitar.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In total, divortul de UE ar putea costa Marea Britanie aproximativ 20 de miliarde de euro, potrivit unei analize a Financial Times, citata de Daily Mail, acesta fiind un adevarat obstacol in fata obrinerii unui acord pentru Brexit.

Suma de 20 de miliarde de euro include contracte multi-anuale, precum şi plăţi de pensii de 63,8 miliarde de euro şi obligaţii contractuale restante de 32 de miliarde de dolari.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Potrivit analistilor de la Financial Times, aceasta este prima incercare de a calcula costul pe care Marea Britanie trebuie sa il plateasca pentru parasirea Uniunii Europene, in timp ce alti oficiali din Bruxelles sustin ca sumele ar putea fi chiar mai mari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI