Maria, fosta concurentă ”Puterea Dragostei” a simțit nevoia unei pauze, așa că s-a întors acolo unde se simte cel mai bine, acasă. Maria a petrecut alături de prietenele sale într-un club din Chișinău.

Maria s-a întors acasă fără Marinescu

Probabil fanii se așteptau ca Maria să-l prezinte deja familiei și prietenilor pe iubitul său, dar n-a fost deloc așa.

Maria a plecat șa Chișinău acolo unde petrece alături de prietenele sale bune.

Plecarea Mariei din București a lăsat loc de interpretări în rândul susținătorilor cuplului Maria-Marinescu. Blondina primește zilnic zeci de mesaje în care este întrebată dacă s-a despărțit de Marinescu.

Însă Maria le-a promis fanilor că vor fi primi care vor afla dacă între cei doi au intervenit schimbări. 

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Orașul din România care a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare bucată de chihlimbar din lume. Are 3,5 kilograme- antena3.ro

”Nu am fost acasă la Chișinău de câteva luni bune. Din cauza asta mi-am dorit foarte mult să vin cât mai repede. Din păcate, săptămâna asta, Cristian nu a putut.”

Citeste si: Primul sărut în casa Puterea Dragostei în noul sezon! Cine sunt cei doi îndrăgostiți?

”Sunt aici să uit de tine”

Să fie prea dulce regăsirea sau Maria a ieșit în club pentru a uita de Cristian Marinescu. 

Între timp, Marinescu își petrece timpul în sala de forță. Dar nici el nu duce lipsă de distracție. Marinescu a fost surprins serile trecute într-un club din Centrul Istoric al Bucureștiului, fiind în compania unor prieteni.

Dacă iubita sa ține să-și lămurească susținătorii cu privire la relația lor, Marinescu nu dorește să discute despre acest subiect, lăsând faptele să vorbească de la sine.

Citeste si: Jador a mărturisit, în direct, de ce afecțiune suferă. Detalii neștiute


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si