"Casa iubirii" s-a transformat astăzi în scandal. Dacă în ediția de ieri, în casă domnea iubirea, astăzi, tensiunea.

Se pare că Giuly nu a mai rezistat și a intervenit în cearta băieților, luându-i apărarea iubitului ei, lui Robert. Cei doi au făcut front comun în fața lui Robi și a lui Patrick. Între concurenți au curs reproșurile, iar conflictul atinge cote maxime.

Giuly și Robert vs. Robi și Patrick, scandal de proporții

Atitudinea și intervențiile lui Robert, rostite pe un anumit ton, după cum spun băieții, au fost motivul celui mai proaspăt scandal din "Casa iubirii". Robi și Patrick i-au atras atenția, iar Giuly s-a simțit nevoită să intervină.

Conflictul dintre cei patru a atins cote maxime, iar tensiunea din casă, la fel. Cei patru prieteni și-au adus reproșuri și cuvinte grele.

Citește și: VIDEO "Îi ziceam doar să plece, am ajuns să vorbesc cu patronul". Robi și Virginia, întâlnire de gradul 0 într-un club. Concurenta face dezvăluiri șocante: "S-a dat la prietenele mele"

Giuly și Robert

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Giuly: Crezi că un prieten adevărat îți spune adevărul, îți spune când greșești?

Patrick: Da. Doar că felul în care o spui, contează foarte mult.

Giuly: Și Robert a spus vreodată într-un mod urât sau a jignit vreodată sau a supărat vreodată, intenționat, pe cineva?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Patrick: 100%, nu, dar, uneori, întrebarea pe care o pune, e clar că răspunsul care vine din gura lui Robi este unul care îl pune într-o poziție rea și atunci asta m-a deranjat. Cred că atunci când m-am certat cu Francesca, au intervenit trei-patru băieți de aici, dar fără să le zic eu nimic să intervină și el a punctat, dar de ce săriți toți pentru Patrick sau

lăsați să...

Robert: Păi și ce a fost greșit aici? Francesca este nouă aici. Ea nu are putere, în momentul când sar mai multe persoane pe ea, ați închis-o.

În conflictul celor patru, intervine și Julia, care ține să îi amintească lui Robert că atunci când Giuly s-a certat cu aceeași concurentă, iar concurentele i-au luat apărarea Francescăi, întrebându-l dacă i-a convenit situația.

Robert: Eu nu știu despre ce s-a petrecut acolo pentru că toată discuția pe care voi ați avut-o a fost acolo, în casa fetelor.

Julia: Nu. nu. A fost cu Giuly cu tine pe canapea acolo și cu doamna Andreea pe conexiune.

La final, Giuly îi acuză pe Robi și Patrick că fac anumite lucruri pentru a câștiga publicul.

Giuly: Dacă Robert a făcut asta pentru public și ca să aibă o imagine bună, ce faceți voi pentru imagine și ca să dați bine la public...

Citeste si: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”- kfetele.ro

Citeste si: Calendar creștin ortodox 14 SEPTEMBRIE 2024. Creștinii prăznuiesc Înălțarea Sfintei Cruci. Ce este inerzis să faci cu desăvârșire în această zi- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

Patrick și Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Ce echipă are dreptate: Giuly și Robert sau Robi și Patrick? Urmărește emisiunea "Casa iubirii", la Kanal D, pentru a afla cum se rezolvă scandalul dintre cei patru prieteni.

Citește și: VIDEO Dragostea plutește în aer în "Casa Iubirii"! Moldo și Teodora, sărut pasional în camera roșie, după ce concurentul i-a oferit un cadou:" Doamne, ce m-am emoționat"

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si