Close sidebar
Close sidebar

Marturia cutremurătoare a actorului care l-a salvat de la moarte pe Florin Busuioc: ”Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie şi care simte că îi rupe coastele!”

Actorul Bogdan Talaşman a povestit cum a decurs operaţiunea de resuscitare a prietenului său, Florin Busuioc.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

În noiembrie anul trecut, actorul Florin Busuioc a suferit un atac de cord în culisele teatrului din Craiova, fiind salvat, până la apariţia medicilor, de intervenţia promptă a colegului Bogdan Talaşman, care l-a resuscitat. ”S-a repezit spre mine colegul Bogdan Talaşman, care mi-a făcut resuscitare, a durat ceva până a venit şi echipajul SMURD, care a preluat toată treaba. După aceea am fost dus la spital şi a fost bine”, a povestit Busu în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Recent, într-o postare pe Facebook, Bogdan Talaşman a rememorat clipele groaznice de atunci, când şi-a salvat colegul şi prietenul de la o moarte sigură.  ”Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie şi care simte că îi rupe coastele.. băbăeatule! Bănene, zgomotul ăla, pârâiala aia de oase rupte.. dar asta e! Se pare însă că “viaţă nu e, dacă pârâială nu e!” Aia e!”, a declarat Bogdan. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI