Close sidebar
Close sidebar

Marturia socanta a unei batrane din Vaslui! A fost violata pe marginea strazii de un fost puscarias. "Ma tragea de dupa cap ca pe un caine"

O batrana de 69 de ani din Poienesti, judetul Vaslui, a fost violata pe strada de un fost puscarias, in varsta de 30 de ani. Marturia femeii este cutremuratoare!

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O batrana din satul Poienesti, judetul Vaslui, a mers sambata seara la serbarea comunei, iar in jurul orei 18 s-a hotarat sa se intoarca spre casa. Tanti Didina, in varsat de 69 de ani, mergea pe sosea, sprijinundu-se intr-un bat pentru ca are probleme de sanatate, cand, la un moment dat a vazut ca din spatele ei vine un barbat caruia nu i-a dat initial importanta si si-a continuat drumul. Barbatul a prins-o din urma si a trantit-o la pamant, a tarat-o intr-un sant si a rupt hainele de pe femeie.

"Cand m-am intors de la sarbatoare, nu era zare de om pe drum. Cand am ajuns in dreptul unor salcami, m-am uitat inapoi, venea unul la deal, dar nu am dat importanta cine si cum. Odata s-a izbit in mine si m-a apucat de haine, baticul mi-a ramas in drum.

M-a trantit in sant, aveam un pieptar si m-a tarait de el. Ma tragea de dupa cap ca pe un caine. Am inceput sa tip, degeaba. Cand ma tragea, venea o masina din Floresti, dar nu a oprit. Au vazut oamenii ca ma trage si or fi crezut ca sunt vreo femeie beata si ca el ma tragea deoparte. M-a dus in lucerna. Mi-a ramas fusta in drum. Eram numai in camasa.
Eu plangeam, tipam. A zis doar ca vrea sa ma …! S-a urcat pe pieptul meu, eu il impingeam sa il dau jos si nu am reusit”
, a povestit batrana.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

In timpul violului, agresorul Neculai Botescu i-a cerut batranei bani. Tanti Didina i-a dat violatorului cei 15 lei pe care ii avea, iar barbatul a luat banii si a plecat multumit. Femeia a mers tinta la politie, iar agresorul a fost identificat si prins.

Fusese eliberat conditionat din inchisoare in 2014, dupa ce ispasise patru ani, din cei opt la care fusese condamnat pentru ca violase o minora.

sursa: estnews.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI