Individul de 24 de ani din Republica Moldova care ar fi bătut-o pe o tânără de 26 de ani din București în Centrul Vechi al Capitalei le-ar fi explicat anchetatorilor de ce a recurs la un asemenea gest.

Declarații șoc din partea bătăușului tinerei din București

Tânărul, care este și luptător de MMA se află momentan în arest preventiv. Joi, acesta și-ar fi recunoscut fapta, iar mai apoi le-ar fi spus oamenilor legii că ar fi atacat-o pe fată deoarece s-a simțit în pericol, fiindcă două persoane s-ar fi apropiat de ei, iar el a

crezut că tânăra le este complice. În cele din urmă, individul a bătut-o și lăsat-o într-o baltă de sânge, iar el s-a făcut nevăzut.

În cele din urmă, fata a fost găsită de un trecător care a sunat după ajutor. 

Tânărul ar fi stat ilegal la noi în țară, după ce și-ar fi pierdut dreptul de ședere, informează Antena 3 CNN. Acum, luptătorul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor și riscă ani grei de închisoare dacă se adeveresc faptele șocante.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Declarație luptător tânără bătută București

El este individul care ar fi bătut-o pe tânăra de 24 de ani în Centrul Vechi.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: A văzut echipajul de polițiști și s-a speriat! Gestul a costat-o scump pe o tânără din Botoșani! Ce s-a întâmplat

Tânăra de 26 de ani, șanse mici de supraviețuire

Între timp, tânăra de 26 de ani se află în continuare internată la Spitalului Universitar din Capitală cu mai multe traumatisme cranio-cerebrale. Aceasta este intubată și ventilată mecanic, iar, potrivit medicilor, starea ei este una extrem de gravă. 

Larisa bătută Centrul Vechi

Ea este Larisa Nicoleta.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Pentru cine se pregătește vila de protocol din cartierul Primăverii? Primul răspuns al RA-APPS după 3 zile de la izbucnirea scandalului

Întregul incident teribil a avut loc sâmbătă noaptea, în Centrul Vechi, însă polițiștii au găsit-o pe fată în jurul orei 5 dimineața. Atunci, Larisa Nicolae era inconștientă și nu le-a putut spune polițiștilor ceea ce se întâmplase cu scurt timp înainte. Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri- DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, a precizat Poliţia Capitalei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si