Close sidebar
Close sidebar

Mărturiile șocante ale unui soldat din armata israeliană: "Războiul nu s-a terminat"

Un soldat din Forțele Armate Israeliene a declarat că armistițiul nu aduce finalitatea războiului cu gruparea teroristă Hamas.

Elena Tasca,

Un soldat israelian susține că războiul nu s-a terminat

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un soldat din cadrul Forțelor Armate Israeliene face declarații șocante. Militarul israelian mărturisește că armistițiul cu gruparea teroristă Hamas nu înseamnă că războiul s-a încheiat sau că duce conflictul aproape de finalitate.

"Războiul nu s-a terminat" sunt cuvintele cutremurătoare ale militarului Israelian, Avichay Adraee.

Mărturiile șocante ale unui soldat din armata israeliană

Militarul israelian Avichay Adraee a făcut mărturii șocante despre armistițiul cu gruparea teroristă Hamas. Membru al Forțelor Armate Israeliene, Avichay Adrae a declarat că armistițiul cu Hamas nu înseamnă o oportunitate de încheiere a războiului.

Avichay Adrae a declarat că pauza umanitară care a început astăzi nu va întrerupe războiul. După ce armistițiul se va încheia, războiul dintre Israel și gruparea teroristă Hamas va continua.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

"Războiul nu s-a terminat. Pauza umanitară este temporară", a declarat Avichay Adrae într-o postare pe platforma socială X.

Soldatul a continuat postare menționând că Fâșia Gaza rămâne o zonă periculoasă și îndeamnă oamenii să evite deplasările în nordul regiunii.

"Fâșia de nord a Gaza este o zonă de război periculoasă și este interzisă deplasarea spre nord. Pentru siguranța dumneavoastră, trebuie să rămâneți în zona umanitară din sud.

Este posibil să vă deplasați doar de la nordul Fâșiei la sud prin Salah al-Din Road. Mișcarea locuitorilor din sudul Fâșiei spre nord nu este permisă și periculoasă", a continuat Avichay Adrae.

Citește și: Un motociclist a încercat să apere locuitorii în timpul haosului din Dublin, unde au avut loc ciocniri violente. Trei copii sunt în stare gravă, după ce au fost înjunghiați

Armistițiul între Israel și Hamas a început

[Sursa foto: istockphotos]

Armistițiul Israel-Hamas a început

Armistițiul dintre Israel și Hamas a început pe 24 noiembrie 2023. Urmează încă trei zile de pauză a atacurilor israeliene în Fâșia Gaza. Armistițiul are ca scop oprirea conflictelor armate între Israel și gruparea teroristă Hamas pentru eliberarea ostaticilor. Peste 50 de ostatici israelieni luați de Hamas urmează să fie eliberați. De asemenea, Israelul va elibera peste 150 de prizonieri de război, ținuți ostatici.

În cele patru zile de armistițiu, în Fâșia Gaza vor intra camioane cu ajutor umanitar pentru civili.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI