Close sidebar
Close sidebar

Mărturisiri cutremurătoare ale Grațielei, mama Ioanei Condea! ” Nu i-am spus copilului că ea a murit!!! De două luni, băiatul presimțea că o să se întâmple o nenorocire”

  Mama Ioanei Condea a vorbit despre durerea nepotului ei

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Pe 13 ianuarie, Ioana Condea a pierdut lupta cu moartea, după ani întregi de chin pe un pat de spital!

În urmă cu cinci ani, tânăra a plecat să muncească în Germania, pentru a-i asigura un trai bun copilului ei, David! O chemase acolo o prietenă, dar nici prin gând nu îi trecea că iubitul femeii, Robert Tănase, era un proxenet temut. Deși în țară, mama ei credea că Ioana lucra într-un azil de bătrâni, în realitate, se prostitua, sub pseudonimul de Alma!

”Zicea că vrea să îi facă lui David o viață mai bună, de aceea a și plecat acolo. Nu știa ce o așteaptă însă, că o să vadp iadul. Prima oară când a dat să fugă, i-au fost rupte coastele în partea stângă.

A doua oară, când a dat să fugă, a fost arsă cu acetonă. A treia oară a fost lovită în cap , a spus mama ei în presă!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Medicii au fost stupefiați. O femeie din Botoșani a băut până a murit

Ioana Condea a murit de trei săptămâni! Fiul ei nu știe nici acum! ”Voia de două luni să se ducă la ea în Germania”

Din păcate, după ce a fost snopită în bătaie, Ioana a rămas înconștientă, moment în care a fost internată în spital în Germania. Tânăra de 24 de ani a trăit cu ajutorul aparatelor doi ani, pe urmă, a stat țintuită la pat într-o stare demnă de milă, îngrijită de măicuțe. În cele din urmă, trupul Ioanei nu a mai putut îndura chinul. A murit departe de casă, în Koln, fără ca măcar să-și mai vadă copilul pentru o ultimă oară.

”Nu prea am cuvinte, nu pot să trăiesc fără ea. Dar ne gândim la copilul ei, că a lăsat ceva în urmă. Pentru el trebuie să mergem înainte”, a spus mama Ioanei pentru Știrile Kanal D.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

”Nicio clipă nu m-am gândit că nu va mai veni acasă, că va veni așa”, a mai mărturisit mama tinerei cu lacrimi în ochi, care a mai făcut și alte dezvăluiri. ”Ioana Condea a murit de trei săptămâni, dar fiul ei nici acum nu știe că nu mai ei. Își aduce aminte, că mami a lui era în scaun cu rotile. Că i-a făcut injecții. Ține minte și știe. Atât! Regret nespus că nu ne-am dus mai repede la ea, să o vedem pentru ultima oară! Copilul parcă presimțea că se întâmplă ceva rău de acum două luni. Mereu îmi zicea că vrea să meargă în Germania, la clinică”, a spus mama Ioanei cu lacrimi în ochi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI