Close sidebar
Close sidebar

Medvedev, mesaj șocant: Rusia ar trebui să ucidă teroriștii pentru a răspunde atacului de pe pod

Rusia acuză Ucraina de atacuri teroriste în urma exploziei podului din Crimeea. Prin urmare, ce ar trebui Rusia să facă, potrivit vicepreşedintelui Consiliului rus de Securitate, ar fi să ucidă teroriștii.

Laura Macovei,

Medvedev, mesaj șocant: Rusia ar trebui să ucidă teroriștii pentru a răspunde atacului de pe pod


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rusia și Ucraina se află în continuare în plin război, rușii pierzând în ultimul timp teritoriu în fața ucrainenilor, ceea ce l-a determinat pe președintele rus, recent sărbătorit la 70 de ani, să amenințe din nou cu un atac nucelar. 

Explozia podului Kerci, un atac terorist

În urma exploziei podului Kerci, Dmitri Medvedev a afirmat: „ Rusia poate răspunde la această crimă doar ucigând direct terorişti, aşa cum se obişnuieşte în alte părţi ale lumii. La asta se aşteaptă cetăţenii ruşi”.

Acesta a transmis toată vina Ucrainei, susținând că responsabilitatea atacului aparţine „statului eşuat Ucraina”.

Citeste si: Mesajul lui Zelenski în ziua exploziei de la podul Kerci: „Din păcate, în Crimeea a fost înnorat”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

A fost un act terorist şi un sabotaj comis de regimul criminal de la Kiev.

Nu a existat niciodată nicio îndoială în acest sens. Au fost prezentate toate datele şi au fost trase concluzii ”, a subliniat el, potrivit TASS. 

Un camion a explodat pe podul Crimeea

Un camion a explodat pe podul Crimeea (podul Kerci) sâmbătă dimineaţă, provocând incendierea mai multor rezervoare de combustibil ale unui tren.

Citeste si: VIDEO- Podul lui Putin stă să cadă: la Moscova se dau lupte interne între serviciul secret FSB și Conducerea Ministerului Apărării

În urma exploziei, trei persoane și-au pierdut viața, iar porţiuni ale podului rutier către peninsulă s-au prăbuşit. Traficul feroviar şi auto de peste Podul Crimeei a fost restabilit, potrivit TASS.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI