Close sidebar
Close sidebar

Melanie Trump, din nou in mijlocul unui scandal! Cum a venit imbracata la locul devastat de uraganul Harvey

In pofida criticilor primite pe retelele de socializare cu privire la tinuta aleasa de ea pentru a vizita locul dezastrului lasat de trecerea uraganului Harvey - tocuri cui si ochelari de pilot - prima doamna a SUA, Melania Trump, a ales sa poarte din nou pantofi cu toc pentru a vizita victimele uraganului, relateaza online ziarul spaniol ABC.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prima doamna a SUA a recidivat in privinta tinutei sale pentru a-i vizita pe sinistrati. Este adevarat ca ea a inlocuit pantofii negri "stiletto", cu o pereche de pantofi cu varful ascutit si toc inalt model "animal print".

tinuta sport eleganta a fost schimbata cu un look mai safari, dar ochelarii pilot au ramas in continuare neschimbati. Presa nu a intarziat sa remarce recidiva Melaniei si sa reaminteasca valul de critici suscitate, saptamana trecuta, de alegerile vestimentare ale sotiei lui Donald Trump, scrie The Telegraph.
 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI