Mercur reintră în Gemeni începând cu 13 iunie. Anul 2022 este un an extrem de interesant din punct de vedere astrologic și plin de provocări. 

Când Planeta Mercur retrogradează te poți aștepta la diverse greșeli, neînțelegeri, problem în comunicare, transport. Pe de alta parte, retrogradarea lui Mercur este un interval excelent pentru planificări, cercetare si pregătirea pentru acțiunile viitoare.

Planeta Mercur reintră în Gemeni, începând cu 13 iunie 2022

Primele săptămâni din iunie cuprind cea mai mare parte a sezonului zodiei gemeni. Această lună vine cu multă energie mentală și poți trece de la o activitate socială la alta. Mai mult, vibrațiile Gemenilor se vor simți si mai puternic in ultima săptămâna, atunci când planete logicii Mercur si planeta conducătoare a Gemenilor va reveni acasă, după periplul prin Taur, mai exact pe 13 iunie.

În acest timp te bucuri de o capacitate de sporită de a analiza proiectele în care ești implicat. Comunici cu ușurința, iar unele probleme apărute în retrogradare capătă, ușor-ușor, sens si rezolvare.

Citeste si: Horoscop 2022: Cea mai fericită zodie în această vără! Iubirea îi bate la uşă

Mai apoi, când sezonul Gemenilor se va apropia de final, romantica planeta Venus intră în Gemeni o zi mai târziu după solstițiu, 22 iunie, alăturându-i-se lui Mercur. Deși acest tranzit ar putea aduce câteva frici de angajament, este un moment grozav sa cimentezi o relație cu un partener.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Astfel, emoțiile se intensifică pe fondul tuturor acestor evenimente. Cu Soarele navigând prin apele sensibile ale Racului pana luna următoare, sentimentele vor fi in prim plan si va creste dorința de confort si conexiune emoțională. Acesta este un moment perfect să îți aduni familia și prietenii apropiați pentru a petrece timp de calitate împreună, sub soarele verii.

În astrologie, Mercur e planeta comunicării, a logicii, a informațiilor și a comerțului. Totodată, superstițiile despre mișcarea lui retrogradă sunt foarte populare. Așa se face că afli de la horoscop că nu trebuie să începi proiecte noi sau să semnezi contracte, să nu cumperi lucruri scumpe sau electronice și să nu te aștepți ca vreo călătorie să decurgă conform planului.

Citeste si: Horoscop săptămânal 6-12 iunie 2022: Perioadă de foc pentru aceste zodii!

Mercur retrograd înseamnă mai mult decât neînțelegeri și întârzieri, indiferent cât de mult se marșează pe asta la horoscop. Însă, poate fi chiar o perioadă foarte productivă în care să-ți revizuiești trecutul și direcția în viață și să o iei mai ușor.

Cum sunt influențate zodiile de acest aspect?

Berbec

Guvernatorul zodiei tale, planeta Marte îți va favoriza ambiția și dorința de succes în proiecte și afaceri. Profită de acest aspect pentru că ai parte de această energie o dată la doi ani.

Ai oportunități minunate de a-ți identifica slăbiciunile și a te vindeca. Un alt cadou pentru tine este posibilitatea de a veni cu noi idei creative care îți vor aduce și câștiguri materiale. Notează-le și pune-le în mișcare pe cele mai interesante, în timpul Lunii noi din 28 iunie.

Taur

Luna iunie vine cu stele norocoase pentru zodia taur! Planeta Venus a petrecut cea mai mare parte a perioadei în Taur, ajutându-te să atragi dorințele inimii tale. Ar fi bine să faci orice mișcare îndrăzneață înainte de 22 iunie, îndeosebi în jurul datei de 11 iunie. Forța incredibilă a naturii, planeta Uranus, va continua să instige la noi idei care îți pot aduce succes. Chiar și făcând mici ajustări, deschizi ușa pentru ca oamenii și proiectele de afaceri interesante să intre în viața ta. În această lună poți câștiga mai mulți bani.

Gemeni

În luna iunie, în care este și ziua ta de naștere, vei întâlni oameni care te pot ajuta să-ți materializezi visele, datorită planetei Marte în casa prietenilor. Un alt aliat al tău este Mercur, care îți amplifică elocvența, începând cu 13 iunie. Dacă ești implicat în proiecte importante, Mercur te va ajuta să ai succes. Dar încearcă să sari peste Luna plină din 14 iunie, care îți va încețoșa mintea și îți va  aduce obstacole în cale. Păstrează-ți acțiunile mai importante pentru Luna nouă din 28 iunie, care are loc în casa banilor.

Rac

Această perioadă a lunii iunie îți aduce energia de care ai nevoie și de care te bucuri extrem de tare. Ascunde-te în interiorul tău în cea mai mare parte a lunii iunie, pentru a te pregăti de viitoarea ta renaștere. Cu toate acestea, încearcă să cunoști oameni noi care te pot ajuta în carieră. Soarele intră în zodia ta pe 21 iunie și te vei simți pregătit să îți urmărești cele mai ambițioase obiective. Pune la punct un plan pentru următoarele 12 luni în timpul Lunii noi din 28 iunie. 

Leu

Pentru cei din zodia leu abia acum începe distracția! Acest eveniment astrologic este ca muzica pentru urechile tale, pe măsură ce începe să încetinească și, odată cu ea, provocările emoționale pe care ți le-a adus în ultimele săptămâni. Soarele petrece cea mai mare parte a lunii în Gemeni, creându-ți oportunități de a te distra și de a petrece timp cu unii dintre prietenii tăi preferați. Venus se va alfa în sectorul carierei tale până pe 21 iunie, vestind sosirea unor idei și oameni incitanți în viața ta. În acest timp, deschide-ți mintea și vei străluci!

Fecioară

Planeta Mercur acționează între 16-20 iunie, când Mercur și Soarele îți vor activa cariera și succesul public. Soarele intră în Rac pe 21 iunie iar atenția ta ar trebui să se îndrepte spre crearea de conexiuni sociale care să te sprijine noile proiecte. Ține-ți ochii pe liderii feminini care contestă regulile, deoarece ar putea avea câteva sfaturi de aur pentru tine.

Balanță

Planeta Venus, se află într-o poziție puternică cea mai mare parte a lunii iunie, ceea ce ar trebui să-ți amplifice atractivitatea. De asemenea, se va conecta cu Nodul Nord, așa că între 12-20 iunie, serenitatea joacă un rol enorm în viața ta. Oamenii care intră în viața ta acum vin cu o misiune, așa că fii deschis la mesajele lor. Pe 21 iunie, Soarele îți va favoriza cariera, aducând oportunități de avansare. Dacă ai vreo veste de împărtășit sau proiecte de lansat, Luna nouă din 28 iunie este ideală pentru a planta noi semințe.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Când se termină perioada în care mercur este retrograd?

Scorpion

După schimbările din luna mai, apărute în relațiile tale, vei începe să pui piesele cap la cap. Planeta Venus îți aduce multă senzualitate, conexiune și poate chiar șansa ta sau a partenerului tău de a primi mai mulți bani, mai ales în timpul Lunii pline din 14 iunie. Pe măsură ce Soarele intră în semnul de apă al Racului, mintea ți se va deschide spre toate posibilitățile noi care se așteaptă. Luna nouă din 28 iunieeste perfectă pentru planificarea unei călătorii sau înscrierea la un curs.

Săgetător

Soarele în Gemeni îți luminează toate căile care te-ar putea duce în cele din urmă la parteneriate benefice. Mercur, stăpânul tranzacțiilor, te va ajuta și el să reușești, poate chiar prin semnarea unui contract în preajma Lunii pline din 14 iunie, în zodia ta. Și cețosul Neptun va fi implicat în acest eveniment, așa că fii atent la toate clauzele și literele mici din documente înainte de a le parafa. Odată ce Soarele intră în Rac, ritmul se înmoaie, pe măsură ce intri într-o lună de introspecție profundă.

Capricorn

Pentru tine, experimentarea distracției și a plăcerii este productivă. Iar aceasta este una dintre temele lunii iunie pentru tine! Luna plină din 14 iunie te ajută să eliberezi orice tipare subconștiente vechi, astfel încât să te poți mișca cu mai multă libertate și bucurie. Soarele intră în Rac pe 21 iunie, iar atenția ta se îndreaptă către crearea de noi parteneriate și dezvoltarea unor relații existente. Dacă ai căutat un partener de afaceri sau romantic, stabilește-ți câteva intenții în timpul Lunii noi din 28 iunie. Această lunație este și un moment potrivit pentru a începe să lucrezi cu un antrenor sau un mentor.

Citeste si: Horoscop: Zodia care are o perioadă de aur în iunie 2022

Vărsător

Poate fi o lună extrem de plăcută pentru tine! Până pe 22 octombrie viața ar trebui să devină mai puțin solicitantă pentru tine. Poate fi acesta un motiv pentru o sărbătoare? Astrele îți confirmă, așadar distrează-te cu oamenii tăi preferați, în timp ce Soarele se află în Gemeni, până pe 20 iunie. De asemenea, Venus te va binecuvânta acasă și în familie până pe 22 iunie, ajutându-te să te conectezi cu partenerii, familia. Dacă ți-ai dorit să redecorezi sau să faci schimbări în casa ta, acesta este momentul.

Pești

Luna iunie este extrem de benefică pentru comunicare. Dacă ai lucrat la un proiect media, scris sau de marketing, ai putea beneficia de câteva inspirații și idei majore până pe 20 iunie. Îți place energia Racului iar pe măsură ce Soarele luminează acest semn, primești aprobarea cosmică să muncești mai puțin și să te bucuri mai mult de viață după 21 iunie. Ultimele zile ale lunii sunt ideale pentru a te pierde într-un proiect creativ pe care îl ai în plan de ceva vreme. Poate că este timpul să-l arăți lumii în timpul Lunii noi din 28 iunie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si