Perioada de Mercur retrograd   a căpătat o reputație destul de negativă de-a lungul vremii, însă acest aspect este doar un mit, căci astrologic vorbind este un fenomen ce ne aduce o mulțime de revelații și ne ghidează pe calea benefică fiecăruia dintre noi.

Mercur se află în retrograd în perioada 23 septembrie- 2 octombrie 2022

Mercur este în mișcare retrogradă în această perioadă.

În prezent, Mercur se află în Balanță. De pe data de 23 septembrie va fi în Fecioară. Fenomenul astrologic va continua să dea anumite bătăi de cap în special nativilor de apă și de pământ.

Cum sunt influențate zodiile de mercur retrograd

Berbec

Pentru Berbeci se anunță o perioadă favorabilă din punct de vedere profesional. În plan amoros, vor apărea mici dispute cu partenerul de viață. 

Taur

Taurii sunt în această perioadă foarte atenți la gândurile lor.

Citeste si: Horoscop 9 septembrie 2022. Vești excelente pentru nativii din zodiac

Încă nu găsesc răspunsurile pentru unele dileme pe care le au, pentru unele situații prin care au trecut și care i-a afectat profund la un moment dat. Analizați-vă bine în această perioadă.

Gemeni

În această perioadă, gemenii vor avea o perioadă în care vor avea conflicte cu familia. Sunteți foarte ocupați cu locul de muncă, încât îi neglijați pe ceilalți. 

Rac

Racii trebuie să învețe să se abțină de la comentarii în plus. Fiți naturali și lăsați evenimentele care apar să decurgă de la sine. De multe ori, aceștia tind să exagereze cu anumite lucruri, fapt ce nu le va aduce beneficii.

Leu

Leii vor avea o perioadă bună în viața lor. Financiar, vor obține noi sume de bani în urma proiectelor la care au lucrat în ultima perioadă.

Atenție la viroze. Faceți o vizită la medicul de familie!

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de oboseală. Proiectele din ultimul timp i-au extenuat foarte mult. Trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor fizică și psihică. Plimbările în natură vă vor fi de folos!

Balanță

Balanțele rup niște legături toxice de care trebuiau să se separe de mai multă vreme. Se simt eliberați de toată energia negativă din ultimul timp. Faceți mai multe lucruri benefice pentru voi!

Scorpion

Scorpionii trebuie să fie foarte atenți la oamenii din jurul său.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 2023 Capricorn

Nu toți cei care îți zâmbesc îți sunt și prieteni. Pe plan amoros, vei întâlni o persoană care te va cuceri instant. 

Săgetător

Săgetătorii fac schimbări importante în casă. De multă vreme simțeau nevoia de nou, iar această perioadă este prielnică pentru ei. 

Capricorn

Încercați să nu intrați în conflicte inutile.

De multe ori este necesar să nu transmitem ceea ce gândim, căci unii oameni pot fi afectați de cuvintele noastre. Se anunță noi oportunități în carieră!

Vărsător

Vărsătorii sunt feriți de problemele cu banii, dar nu se pot feri de discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită. Mercur retrograd accentuează necazurile în dragoste. Stați liniștiți, este doar o perioadă. În această etapă trebuie să vă gândiți ce puteți îmbunătăți în relația de cuplu.

Pești

Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă relație. În schimb, în cuplurile în care lucrurile merg bine este o perioadă bună pentru iertare, acceptare, romantism și reconectare cu partenerul.

Când va fi următorul mercur retrograd

Mercur retrograd: 29 decembrie 2022

Pe 29 decembrie, Mercur își va începe a patra retrogradare în semnul Capricornului. Și în ultimele zile ale anului, ne vom da seama cât de bune au fost deciziile profesionale luate în 2022.

Totodată, intrăm în luna septembrie cu multă energie retrogradă, care va deveni mai intensă pe măsură ce zilele trec. Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto se învârt „invers” deja, iar planeta comunicării Mercur se va alătura petrecerii pe 9 septembrie. De asemenea, ne îndreptăm încet, dar sigur, spre puternicul Marte retrograd care va domina ultimele două luni ale acestui an.

Cum să te protejezi de consecințele neplăcute ale lui Mercur Retrograd

1. Fii atent la modul în care comunici cu celelalte persoane. Gândește bine lucrurile pe care vrei să le spui. Acestea pot răni oamenii dacă nu ești suficient de calm.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

2. Înainte de a semna documente, citește-le cu atenție! Poți fi predispus să faci greșeli inutile dacă te grăbești. 

3. Ferește-te să semnezi documente, acte, contracte sau să îți asumi angajamente ferme de orice fel (inclusiv casatoria). Fii sigur/a că totul merge în direcția potrivită. 

4. Stai departe de orice ține de negocieri, contracte noi și chiar un job nou. Ai tendinta să omiți detalii importante care îți pot afecta deciziile următoare sau afli că informațiile care ți-au fost prezentate nu sunt întru totul adevărate.

Citeste si: Horoscop 22 septembrie 2022: Zi cu ghinion pentru aceste zodii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si