Close sidebar
Close sidebar

Mesaje creștine de Florii 2023. Urări și felicitări pentru Duminica Floriilor. „De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare”

Mesaje creștine de Florii 2023. Pe data de 9 aprilie, creștin-ortodocșii sărbătoresc Floriile. Vă sugerăm o serie de mesaje speciale pentru toți sărbătoriții zilei!

Alexandra Bercea,

Mesaje creștine de Florii 2023. Urări și felicitări pentru Duminica Floriilor

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mesaje creștine de Florii 2023. Vă prezentăm cele mai deosebite mesaje pentru cei care își serbează onomastica pe 9 aprilie 2023!

Mesaje speciale de Florii 2023

Mesaje creștine de Florii 2023. Urări și felicitări pentru Duminica Floriilor

[Sursa foto: PixaBay]

„În această zi specială, îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Domnul să te ocrotească mereu! La mulți ani de ziua numelui!„

„De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșeasca și să strălucească în calea ta către fericire și succes.

La mulți ani de Florii!„

„Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!„

Mesaje creștine de Florii 2023. Urări și felicitări pentru Duminica Floriilor

[Sursa foto: PixaBay]

„Să primești flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sarbatoare în viețile celor dragi.

La multi ani!„ 

Citește și: Felicitări de Florii 2023. Mesaje, urări și imagini cu text cu ,,La mulți ani''. „De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.”

„De Florii, zi de mare sărbatoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!„

„Această zi să aducă atât de multe flori să te pierzi printre ele și tot atâtea declarații de dragoste! Tu ești singura mea floare de pe pământ!”

„Sper că drumul tău în viață să fie presărat de inocența ghioceilor, de frumusețea trandafirilor și de gingășia crinilor.

La mulți ani!”

„Să primeşti flori de ziua ta. Să înveți de fiecare floare să iubești, să fii tăndră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admiri, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!”

„De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.”

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata DUMNEZEIASCA.”

„Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!”

„Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea.”

„Să ai o zi frumoasă, că o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubita şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!”

– La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!

– De ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULȚI ANI!

–  Florii alese și zile senine, săptămâna patimilor să te țină în leagăn de flori și lumină curată Dumnezeiască!

–  Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani!

Urări creștine de Florii 2023

Mesaje creștine de Florii 2023. Urări și felicitări pentru Duminica Floriilor

[Sursa foto: PixaBay]

–  Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

– Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineții, țin a te felicita. La mulți ani de ziua numelui!

– Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

– Chiar daca vine recesiunea si foamea ne da capace eu iti urez La Multi Ani cu bani si sa traiesti cum iti place.

„Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn ca ţin la tine! La Mulţi Ani!”

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„De ziua numelui iti daruiesc toate florile din lume insotite de sanatate, fericire, multe bucurii si belsug! La Multi Ani!”

„O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru ţine. O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă”.

„Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!”

Mesaje creștine de Florii 2023. Urări și felicitări pentru Duminica Floriilor

[Sursa foto: PixaBay]

„Floare pura, floare sfanta, azi e ziua ta… soarele a aflat si el, luna… da si ea! Fericire le-a adus, mie… implinire, ca iubesc o stea divina cu nume de floare! La multi ani!”

„Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui”.

„Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zâmbești.”

Mesaje creștine de Florii 2023. Urări și felicitări pentru Duminica Floriilor

[Sursa foto: PixaBay]

– De ziua ce-ţi surade-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.

Să primești flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!

Citește și: La mulți ani de Florii 2023! Urări, imagini cu text și SMS-uri pentru sărbătoriții acestei zile!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI