Mesaje pentru profesori și învățători de Ziua Internațională a Educației 2022. Pe 5 octombrie se sărbătorește Ziua Profesorului sau Ziua Internațională a Educației 2022. Așadar, această zi poate fi o ocazie bună să le trimiteți profesorilor cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate și prosperitate.

Pe 5 octombrie sărbătorim Ziua Internațională a Educației

Ziua Internațională a Educației este o ocazie deosebită pentru ca elevii să își arate recunoștința față de dascălii care contribuie la educația lor.

Fiecare dintre noi își amintește cu drag de prima profesoară, cea care a pus bazele cunoștințelor noastre! Fiecare dintre noi spune mulțumesc și este recunoscător pentru grija și cunoștințele primite, pentru răbdare, meticulozitate și atenție din plin. Dragi profesori, voi sunteți adevărați făuritori în viața elevilor. Vă suntem profund recunoscători!

Citeste si: Ziua Educației 2022: Cele mai frumoase mesaje pentru profesori și elevi

Mesaje pentru profesori și învățători de Ziua Internațională a Educației 2022

Mesaje pentru profesori și învățători de Ziua Internațională a Educației 2022

Dragi profesori, această este ziua în care, tradiţional, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate şi de împlinire. Dumneavoastră sunteţi cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecţia vieţii. Dacă suntem buni, e meritul dumneavoastră. La mulţi ani de ziua profesorului!

Vă aduc în dar cele mai sincere felicitări şi urări de bine. Va doresc să purtaţi şi în continuare cu cinste şi demnitate onorificul titlu de semănător al Cunoştinţelor, Frumosului şi Binelui!

Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi.

Doamna învățătoare să aveţi parte de toată căldură omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulţi ani de ziua profesorului!

Vă mulţumesc, stimaţi profesori, pentru munca nobilă, fidelitatea faţă de profesie, efortul zilnic depus pentru creşterea şi educarea tinerelor generaţii.

La mulţi ani tuturor celor care dăruiesc cea mai mare parte a timpului lor, copiilor! La mulţi ani de ziua profesorului!

Citeste si: Ziua Educației 2022: Elevii nu merg la școală pe 5 octombrie! Decizie oficială

Mesaje pentru profesori și învățători de Ziua Internațională a Educației 2022

Mesaje pentru profesori și învățători de Ziua Internațională a Educației 2022

Cele mai frumoase mesaje pentru profesori

Astăzi este Ziua Profesorului! Felicitări, dragi profesori! Vă dorim să primiți plăcere de la munca voastră, să aveți energie și satisfacție de la rezultatele elevilor voștri! Să aveți timp suficient pentru voi, să călătoriți prin lume și să împărtășiți impresii și cunoștințe valoroase cu elevii voștri!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

La mulţi ani dragi profesori! Vă aduc cuvinte de mulţumire pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depuneţi în educaţia noastră. 

În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul. La mulţi ani, doamnă profesoară! 

Citeste si: Ziua Educației: zi liberă pentru profesori și elevi, în mijlocul săptămânii

Mesaje pentru profesori și învățători de Ziua Internațională a Educației 2022

Mesaje pentru profesori și învățători de Ziua Internațională a Educației 2022

Buchetul meu de flori e prea puţin, Chiar şi pământul să ţi-l dau că să mă-nchin. Îţi luminează calea, viaţa Ta/ O dulce-amară, dar frumoasă stea. La mulţi ani, de ziua profesorului! 

„Răsfoind în cartea vieţii 

Anii cei de şcoală plini

Prea frumos au zis poeţii

Profesorii sunt divini. La mulţi ani, dragi profesori!”

Vă aduc în dar cele mai sincere felicitări şi urări de bine. Va doresc să purtaţi şi în continuare cu cinste şi demnitate onorificul titlu de semănător al Cunoştinţelor, Frumosului şi Binelui!

Doamna profesoară să aveţi parte de toată căldură omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulţi ani de ziua profesorului.

Citeste si: Zi liberă pentru români. Cine va putea beneficia de ea

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Mesaje pentru profesori și învățători de Ziua Internațională a Educației 2022

Mesaje pentru profesori și învățători de Ziua Internațională a Educației 2022

Felicitări tuturor profesorilor cu prilejul Zilei Internaționale a Profesorului! Vă mulțumim pentru efort și dedicație, pentru cunoștințele pe care le oferiți fiecărui elev, pentru dăruirea voastră maximală. Vă doresc multă sănătate, răbdare, roade frumoase în urma muncii Dvs. și fie ca totul în viața Dvs. să se aranjeze cu bine.

Vă doresc bucurii, sănătate, succese, optimism şi nu în ultimul rînd, elevi motivaţi, curioşi şi recunoscători.

Doamna profesoară să aveţi parte de toată căldură omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulţi ani!

Mesaje pentru invatatori

La mulţi ani dragi învățători! Vă aduc cuvinte de mulţumire pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depuneţi în educaţia noastră.

Doamna profesoară să aveţi parte de toată căldură omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulţi ani de ziua învățătorului!

Vă mulţumesc, stimaţi profesori, pentru munca nobilă, fidelitatea faţă de profesie, efortul zilnic depus pentru  creşterea şi educarea tinerelor generaţii.

În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul. La mulţi ani, doamnă învățătoare!

Este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră, cel care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi. La mulți ani de ziua învățătorului!

Contribuția dumneavoastră la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil este crucială. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii umane şi cei mai buni prieteni ai elevilor şi părinţilor. La mulți ani de ziua învățătorului!

Profesorii joacă un rol important în viața copiilor. Ei le îndrumă pașii spre un viitor măreț. Pentru asta și pentru toate sacrificiile făcute meritați un călduros la mulți ani!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si