Close sidebar
Close sidebar

Mesajele de disperare ale familiei lui Tudor. Părinții își urlă durerea. E copleșitor ce trăiesc

Familia lui Tudor Niream trece printr-o dramă de când și-au găsit fiul pe care îl căutau de mai bine de două luni înecat într-un lac din apropierea comunei bunicilor.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Claudiu, tătal lui Tudor, și-a strigat durerea prin intermediul unui site de socializare. Bărbatul le-a atras atenția tuturor celor care aveau să judece gestul băiatului printr-o postare cutremurătoare.

"Nu judeca! Fiecare om duce o luptă despre care tu nu știi nimic", a fost mesajul pe care l-a postat tatăl lui Tudor pe pagina unui site de socializare.

Sute de mesaje de condoleanțe au curs în minutele următoare pentru părinții încercați prea greu de viață. "Domnul să vă dea putere! Tudor a fost ușor de iubit, va fi imposibil de uitat, dar merită incercat de dragul Antoniei! Domnul să-i vegheze somnul!", "Dumnezeu să-l ierte, iar vouă să vă dea putere să treceți peste această grea încercare", au fost câteva dintre comentariile primite de aceștia.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Trupul neînsuflețit al lui Tudor Niream, băiatul care a dispărut în urmă cu peste două luni din casa buniciilor săi din Recea, a fost găsit, duminică, în apele lacului de acumulare Vîrşolţ, în zona cantoanelor.

sursa foto: facebook 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI