Close sidebar
Close sidebar

Mesajul Kolindei Grabar Kitarovic, presedinta Croatiei, inaintea Finalei Campionatului Mondial de Fotbal! Ce a spus despre Rusia?

In aceasta seara, in Finala Campionatului Mondial de Fotbal, echipa Frantei intalneste Croatia.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Poate cea mai infocata sustinatoare a Croatiei la meciurile Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia a fost chiar presedinta acestei tari, Kolinda Grabar Kitarovic. Politiciana s-a aflat mereu in tribune, iar dupa meciuri a fost in vestiar sa-i felicite pe fotbalisti.

Considerata una dintre cele mai sexy femei din politica, prima femeie ajunsa presedinte in Croatia, Kolinda Grabar Kitarovic a trasmis pe pagina ei de socializare, un mesaj, chiar inaintea Finalei Campionatului Mondial de Fotbal.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"In numele fanilor croati, ii multumesc Rusiei pentru ospitalitatea lor. Ati fost gazde grozave. Bucura-te pentru Croatia in aceasta seara. Abia astept sa vad meciul. Multumesc, Rusia! Venim!", este mesajul care insoteste un filmulet in care presedinta Croatiei, imbracata in tricou alb-rosu si aflandu-se in mijlocul suporterilor, isi sustine echipa. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI