Close sidebar
Close sidebar

Mesajul postat de una dintre batausele de la Ploiesti care a lovit cu pumnii si au umilit o minora. "Am reactionat la nervi si imi cer scuze. Voi raspunde moral si penal pentru fapta mea"

Un filmulet cu o tanara de 14 ani care este agresata fizic de catre alte doua fete, in Ploiesti, a facut inconjurul internetului. Dupa ce imaginile au fost vizualizate de mii de internauti, ele au devenit proba pentru un dosar deschis de politistii prahoveni.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Una dintre agresoare a declarat ca ii pare extrem de rau pentru ce a facut si si-a cerut scuze prin intermediul retelelor de socializare. "Imi prezint scuzele mele publice pentru ceea ce am facut. Sunt foarte constienta ca am gresit, imi asum vina pentru tot, voi raspunde moral si penal pentru tot ce am comis. Imi pare extrem de rau pentru tot, am fost chiar proasta. A fost un moment de nervozitate in care am reactionat asa, mi-a parut rau imediat dupa ce am comis fapta. In situatia data, imi închid contul de Facebook si îmi cer scuze tuturor, imi pare rau pentru ce am facut. Un share va rog din suflet", a scris Andreea I. pe pagina personala de Facebook.

 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Acest lucru nu o va scuti pe tanara de cercetari pentru ca politistii din Ploiesti au deschis un dosar de cercetare penala pentru lovire si amenintare dupa ce o adolescenta de 14 ani a fost batuta pe o strada din oras.

In urma cercetarilor, au fost identificate toate cele trei persoane care apar in filmulet, fiind vorba despre o minora de 14 ani din Ploiesti, care este victima, si alte doua minore de cate 15 ani, una din Ploiesti si alta din Blejoi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI