"Mami... De ce ai plecat asa devreme de langa noi? Ai lasat un gol imens in sufletele si in inimile noastre. Te iubim enorm oriunde te-ai fi dus, mama noastra draga. Ai fost o mama si o sotie super buna, te iubim! Odihneste-te in pace, suflet drag! Cu drag, Marisa, Larisa si Marius".

Gabriela Aiban a fost gasita moarta in 24 mai, la ora 2:00, in TIR-ul pe care

lucra, intr-o benzinarie din apropierea localitatii Imperia, din Italia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Marius, sotul Gabrielei Aiban, spune ca aceasta a plecat in ultima cursa in urma cu o luna si trebuia sa se intoarca acasa in aceste zile.

"Isi iubea foarte mult meseria. Trei ani si jumatate a lucrat la o firma in Ungaria, iar in decembrie 2017 s-a mutat la o alta, din Baia Mare. Era plecata in curse cate 6 saptamani, apoi statea acasa cu noi 2 saptamani.

O asteptam sa vina zilele astea ca sa ne cumparam un apartament. Acum tot ce stim este ca a facut infarct", a declarat pentru adevarul.ro Marius. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si