"Va invit la mine la serviciu sa vedeti cu ochii vostri cum mor copiii de complicatii ale bolilor ce puteau fi prevenite prin vaccinare. Sau poate vreti sa experimentati cum este sa adormi epuizata cu o mâna pe fruntea fierbinte a copilasului, si cealalta pe termometru, asta dupa ce l-ai uns bine pe pielica(...) Cartofii prajiti, congelati de cinspe an, chifla din burete cu susa, inghetata „naturala" cu arome, sunculita de plastic „din piept de curcan" plastificat..

si toate idioteniile pe care le cumparati VOI copiilor  NU CONTIN MERCUR, NICI CHIMICALE...Doar vaccinul. Doar criminal poti fi  sa refuzi ceva ce poate feri copilul tau de suferinta”, scrie aceasta pe Facebook.

Aceasta continua spunand ca medicina nu se face pe internet, unde oamenii citesc tot felul de „tampenii”. Ea  vorbeste si despre parintii care „ refuza medicamentele, dar beau apa ,"sfanta" din Gange(...). Asta este nivelul lor de cultura si cunoastere- zero. Nooo! Parintii nostri sunt muuult mai doxati, isi cresc copiii mizând pe ,,imunitate naturala...”. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mesajul dur al asistentei a starnit o serie de reactii. Scrisoarea ei a adunat zeci de comentarii si a fost distriuita de aproape 9.000 de ori.

Cititi mai jos mesajul integral al acesteia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si