Close sidebar
Close sidebar

Metode alternative de plată a unui credit de nevoi personale în vreme de pandemie

Pandemia COVID-19 inca ne da vietile peste cap si numarul de confirmari zilnice fac din valul 4 o perioada dificil de traversat, atat din punct de vedere social, cat si economic. Astfel, masurile de precautie si limitare a raspandirii virusului au fost reluate si sunt mentinute in continuare atat de catre persoanele fizice, cat si de catre companiile din toate domeniile.

Georgiana Balaban,

Metode alternative de plată a unui credit de nevoi personale în vreme de pandemie.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Provident Financial Romania a lansat inca de anul trecut, in acest sens, trei metode alternative de plata pentru orice credit de nevoi personale acordat in mod responsabil. Astfel, pentru a limita cat mai mult contactul cu alte persoane si a pastra distantarea sociala, ca tu sa te protejezi si totodata sa ai grija si de cei din jur, iti poti achita creditul de nevoi personale de tip IFN fie online, fie cash la un automat rapid.

Citeste si: Creaturi ciudate, descoperite sub Antarctica. "Nu ne-am așteptat să găsim forme de viață"

Asadar, iata care sunt cele trei metode alternative de plata a unui credit de nevoi personale contractat de la Provident Financial Romania in perioada pandemica:

· Plata online prin e-mail (Pay by Link)

Prin utilizarea acestei metode de plata, tranzactia se efectueaza in deplina siguranta, chiar din confortul propriei locuinte, fara a fi nevoie sa te deplasezi de acasa. Tot ce iti trebuie este o conexiune la Internet si un card bancar pe care sa existe disponibila suma pentru plata ratei/ratelor aferente creditului de nevoi personale pe care doresti sa-l achiti.

· Plata online prin portalul Provident

Provident iti ofera, in parteneriat cu prestatorul de servicii de plata Alpha Bank Romania S.A., posibilitatea de a achita online rata de credit, cu cardul personal de debit emis. Plata se efectueaza prin intermediul platformei securizate (Standard 3D Secure) euplatesc.ro, dezvoltata de procesatorul de plati EuroPayment Services S.R.L. Se accepta urmatoarele carti de debit: Mastercard, Visa.

Citeste si: Servere Virtuale Private (VPS): Ghid pentru incepatori

· Plata cash la una dintre statiile de plata SelfPay

Daca preferi aceasta optiune de plata si doresti totusi sa te deplasezi de acasa din varii motive, cum ar fi faptul ca nu detii un credit bancar sau nu dispui de conexiune la Internet in acel moment, trebuie sa stii ca este necesar sa ajungi la cea mai apropiata statie de plata SelfPay.

Nu uita, insa, ca este important pentru sanatatea ta si a celor din jur sa te protejezi corespunzator in momentul in care iesi din casa!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Când au loc Premiile Grammy în 2021 și cine sunt marii favoriți

In plus, inainte de a pleca, asigura-te ca ai asupra ta toate cele necesare efectuarii platii: suma de bani pe care urmeaza sa o achiti, alaturi de numarul/numerele de contract pentru care doresti sa achiti rata/ratele.

Metode alternative de plată a unui credit de nevoi personale în vreme de pandemie.

Odata ce ai ajuns la statia de plata SelfPay, acceseaza meniul Provident prin apasarea butonului marcat cu sigla companiei. Introdu numele, prenumele, numarul de contract si suma pe care o vei achita. Apoi introdu in aparat bancnotele sau cardul bancar, in functie de metoda de plata aleasa.

Atentie! Pentru plata cash, statiile nu emit rest. Suma ramasa dupa procesarea platii va fi transformata intr-un bon de rest, care poate fi folosit pentru plata altor facturi prin intermediul terminalelor SelfPay. Daca este posibil, incarca in terminal doar suma fixa pentru acoperirea ratei. Dupa finalizarea tranzactiei, asteapta eliberarea chitantei care confirma plata efectuata.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Mai multe detalii despre toate aceste metode alternative de plata a unui credit de nevoi personale gasesti pe site-ul Provident.ro!

Citeste si: CITEȘTE: Cele mai frumoase citate despre căsătorie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI