Close sidebar
Close sidebar

Mihai Constantinescu, de peste 50 de zile în comă. Ce şanse mai are artistul

Mihai Constantinescu se află de peste 50 de zile în comă, iar medicii sunt în continuare rezervați în legătură cu recuperarea artistului.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Mihai Constantinescu este interant, de peste 50 de zile, în continuare la Spitalul Floreasca din București după ce a fost găsit inconștient de soția sa Simona Secrier.

    Citeste si: Vești proaste despre Mihai Constantinescu! "Al doilea element este hemoragia cerebrală"

    În acest moment, starea de sănătate a cântărețului nu le permite medicilor să îl transporte la o clinică din străinătate așa cum ar dori familia și apropiații săi.

    Mihai Constantinescu.  Dacă iese din comă, Mihai Constantinescu are 1% șanse să ducă o viață normală. Medicii cred că, dacă și-ar reveni, ar putea suferi și o hemoragie cerebrală. Ceea ce ar complica şi mai mult lucrurile.

    Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

    Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

    Citeste si: Mihai Constantinescu, ţinta revoltei internauților. Sorina Pintea a izbucnit

    Mihai Constantinescu.  „Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului .Această este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.”,

    a declarat medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu.

    Daca iese din coma, Mihai Constantinescu are 1% sanse sa duca o viata normala. Ba mai mult, medicii cred ca, daca si-ar reveni, ar putea suferi si o hemoragie cerebrala.

    Mihai Constantinescu.  „Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut? Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a

    completat specialistul.

    Mihai Constantinescu a fost internat în spital, în dimineaţa zilei de 13 mai, în jurul orei 5.00, după ce a suferit un stop cardiorespirator.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI