Close sidebar
Close sidebar

Mii de oameni au iesit in centrul Londrei pentru a cere anularea Brexitului. Britanicii scandeaza "Noi iubim UE"

Mii de britanici au iesit sambata in centrul Londrei pentru a protesta fata de iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Oamenii scandeaza „Noi iubim UE” si au pancarte pe care este scris "Brexitul este o prostie" sau "Campania 'Leave' a mintit”.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

La noua zile de la referendumul prin care britanicii au decis iesirea din UE, o lunga coloana a pormit catre Parlament, de pe Park Lane, prin Hyde Park, in centrul Londrei, informeaza news.ro.

Zeci de steaguri europene erau purtate de multime, care agita pancarte pe care se puteau citi mesaje ca "Breaverse", adica anularea Brexitului, "Brexitul este o prostie" sau "Campania 'Leave' a mintit".

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

"Eu vreau să rămân în Uniunea Eurpeană. Putem face ceva atât timp cât Articolul 50 nu este activat", a declarat pentru AFP David, unul dintre manifestanţi.

O alta tanara de 37 de ani sustine ca Marea Britanie a luat o decizie proasta din cauza minciunilor si spera ca britanicii sa aiba posibilitatea de a-si reviziu decizia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI