Close sidebar
Close sidebar

Mikel Arteta, noul antrenor al echipei Arsenal Londra

Spaniolul Mikel Arteta, 37 de ani, va avea prima experienţă ca antrenor principal la echipa Arsenal Londra.

M.A.,

Spaniolul Mikel Arteta, 37 de ani, va avea prima experienţă ca antrenor principal la echipa Arsenal Londra.

DISTRIBUIE
acest articol

Format la academia Barcelonei, Arteta a fost fotbalist la Arsenal între 2011 şi 2016. El a mai jucat la PSG, Real Sociedad, Glasgow Rangers şi Everton.

Din 2016, el a devenit secundul lui Pep Guardiola la Manchester City.

Arteta îl înlocuieşte pe banca "tunarilor" pe compatriotul său Unai Emery, demis din cauza rezultatelor slabe. Freddie Ljungberg a fost interimar, după plecarea lui Emery, la 29 noiembrie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Declarația sfâșietoare a unei fetițe de la orfelinat: „E multă lume pe la noi în decembrie. Dar în ianuarie e gol"

Citeste si: Lacrimi de durere pentru Alexandru Arșinel, la doi ani de la moartea Stelei Popescu: „Nu îmi e ușor...câteodată mi se face frică fără ea!”

Citeste si: Decizie pentru fiul lui Gheorghe Dincă. Daniel Dincă, pus sub control judiciar după ce a bătut doi jurnaliști

Arsenal ocupă locul 10 în Premier League, cu 22 de puncte, după 17 etape, la şapte puncte de Chelsea, de pe locul 4, ultimul care asigură calificarea în Liga Campionilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI