Close sidebar
Close sidebar

Miliardarul de la Leicester, plâns de mii de fani. În curând se va afla cauza tragediei, cutia neagră a fost recuperată

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Un stadion intreg acoperit cu flori si lumanari! Dupa accidentul aviatic in care a sfarsit unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din lume, mii de fani i-au adus omagii, chiar la locul tragediei. Moartea lui scoate la suprafata detalii nestiute din viata celui care, de la nimic, a ajuns un miliardar adorat in doua tari!

Admirat de membrii casei regale(poze grafica) si iubit de milioane de fani. Patronul echipei britanice Leicester City a lasat in urma sa un adevarat imperiu, dar si multa suferinta.

Sambata, dupa meciul Leicester- West Ham, omul de afaceri thailandez a urcat in elicopterul personal alaturi de doi piloti si alte doua persoane apropiate lui. La scurt timp de la decolare insa, aeronava s-a prabusit, chiar langa stadionul King Power.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Alaturi de Vichai in cumplitul accident au murit un asistent si o fosta Miss Thailanda. Nusara Suknamai, in varsta de 33 de ani facea parte din stafful miliardarului si era unul dintre oamenii care conduceau clubul Leicester.

Elicopterul mortii a curmat si vietile pilotului Eric Swaffer si a iubitei sale, co-pilot Roza Lechowicz. De nedesapratit, cei doi indragostiti obisnuiau sa zboare impreuna si sa colinde lumea intreaga.

Astazi, la stadionul echipei Leicester, lânga locul tragediei, familia miliardarului a depus o coroana de flori. Vizibil indurerati sotia si fiul miliardarului au fost sprijiniti de miile fani care au venit sa aduca un omagiu celebrului patron de club.

In tot acest timp investigatorii au recuperat cutia neagra a elicpoterului si spera ca in scurt timp sa afle  cauza tragediei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI