E clar că milionarul care şi-a ucis bunica o scotea la restaurant. Afaceristul Dan Cămârzan le-a spus anchetatorilor că și-a strangulat bunica de 93 de ani, luni dimineață. Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineața zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viața bunicii materne, prin exercitarea de agresiuni fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Milionarul care şi-a ucis bunica o scotea la restaurant. Au fost la Poiana Braşov

Se pare că, până să aibă probleme, Dan Cămârzan avea o relaţie normală cu familia sa. O fotografie realizată vara trecută, pe terasa unui restaurant din Poiana Braşov, îl înfăţişează pe afacerist împreună cu mama sa, cu sora, dar şi cu bunica pe care avea să o ucidă nu peste multă vreme. “Familia e prima iubire”, a postat atunci Cămârzan.( vezi cum şi-a terorizat Cămârzan mama)

Milionarul care şi-a ucis bunica o scotea la restaurant. În ultimul timp, Cămârzan a făcut declaraţii bizare

Anul trecut, milionarul care şi-a ucis bunica o scotea la restaurant. În ultima perioadă, Cămârzan s-a făcut remarcat pe site-urile de socializare printr-o serie de declaraţii bizare pe care le-a înregistrat: a spus că este adept al mişcării suveranilor, oameni care nu recunosc autoritatea statului şi nici nu vor să aibă acte de identitate.

El a postat mai multe videoclipuri în care ţinea discursuri incoerente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si