Milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România a dat o adevărată lovitură în afaceri, cu hotelul pe care îl deţine în Arad. George Ţucudean, fostul fotbalist provenit dintr-o familie înstărită, demonstrează că se descurcă excelent şi pe cont propriu, potrivit Observator.

Hotelul este dotat cu spa și sală de fitness

Hotelul deţinut de Ţucudean are 73 de camere şi şapte apartamente, fiind dotat cu Spa şi sala de fitness, dar şi cu o sală de conferinţe de 200 de locuri şi cu o terasă de 60

de locuri.

Citește și: Povestea româncei care a dat lovitura în Japonia. A deschis un restaurant tradițional românesc și și-a văzut visul devenind relitate

Directorul general al hotelului se laudă că, la un an de la primul client, au trecut 23.000 de oameni prin camerele sale. 

Directorul general al hotelului se laudă că, la un an de la primul client, au trecut 23.000 de oameni prin camerele sale. 

Directorul general al hotelului se laudă că, la un an de la primul client, au trecut 23.000 de oameni prin camerele sale. 

[Sursa foto: Antena Sport]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„În urmă cu 12 luni când am pornit acest drum cu proprietarii Miriam și George, care mi-au spus că doresc ceva mai mult decât un hotel care să fie doar locuri de cazare. Doreau un complex al ospitalității și al întâlnirilor. În

aceste 12 luni fie prin serviciile pe care le-am adus, fie prin dotările moderne pe care acest hotel le are sau prin experiențele gastronomice ne place să credem că ne-am pus puțin amprenta în inimile oamenilor care ne-au trecut pragul. Acești oaspeți să știți că nu au fost puțini.

Este un motiv de mândrie pentru mine să vă spun că nu mai puțin de 23 de mii de persoane ne-au trecut timp de un an pragul.

Pentru mulți dintre ei Aniroc nu a fost doar un loc de cazare sau un loc unde să vină la un eveniment sau o conferință. A fost casa lor când au fost departe de locuință și spun asta pentru că avem o persoană care în ultimul an are cumulat un număr de 147 de nopți , a spus Raul Duca, directorul general al hotelului, citat de  adevărul.ro. 

Nu mai puțin de 23 de mii de persoane ar fi trecut pragul hotelului.

Nu mai puțin de 23 de mii de persoane ar fi trecut pragul hotelului.

[Sursa foto: Aniroc - Facebook]

Țucudean s-a lăsat de fotbal și se ocupa de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

Citește și: Cele mai interesante excursii în Delta Dunării din vara aceasta

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou. Deocamdată, Crama Veche este piesa de rezistență.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si