Close sidebar
Close sidebar

Ministrul Ciprian Bucur se iubeste cu una dintre cele mai frumoase handbaliste ale nationalei! El e divortat, iar Gabriela Szucs a rupt logodna cu un fotbalist!

Handbalista Gabriela Szucs este noua iubita a ministrului Ciprian Bucur.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Gabriela Szucs, fost jucatoare la Oltchim si la HCM Baia-Mare, va pleca cu nationala de handbal feminin la Olimpiada de la Rio, insa vestea momentului este ca blonda este implicate intr-o idila, alaturi de un personaj important. “Gabriela Szucs se iubeste de ceva timp cu Ciprian Bucur, ministru delegat pentru relaţia cu parlamentul, din cabinetul lui Dacian Ciolos”, a anuntat adevarul.ro.

Gabriela a jucat cu Baia-Mare in Liga Campionilor Cei doi proaspat indragostiti au in spate alte povesti de dragoste, cu intamplari de telenovela. In 2010, Gabriela a fost iubita fotbalistului Cristi Bud, de la CFR Cluj, cei doi fiind la un pas de nunta. „Suntem impreuna, am facut logodna, iar la anul vom face nunta. Ne-am intalnit chiar la Baia Mare, la un meci de handbal, ea trebuia sa joace a doua zi cu HCM Stiinta Baia Mare. Am intrat in vorba si de atunci suntem impreuna”, declara Bud. Pana la urma, cuplul s-a destramat.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Handbalista a fost logodita cu fotbalistul Cristi Bud La randul sau, ministrul Ciprian Bucur a fost insurat cu Cristina, care lureaza la Tribunalul Buucresti, dar a divortat recent de aceasta. La inceputul acestui an, o blonda cu cateva aparitii la TV, Nicola Nicol, a dezvaluit in presa mondena ca a fost iubita lui Bucur: ”Ciprian a fost cea mai mare iubire din viaţa mea.
Cu el am stat 3 luni si nu m-am culcat cu el niciodata. El pe mine m-a iubit mult. El a zis ca nu se culca cu mine pana nu divorteaza. El m-a ajutat enorm”. Pana la urma, Bucur a divortat, iar acum este partenerul Gabrielei Szucs.

Gabriela Szucs este considerata una dintre cele mai sexy sportive de la noi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI