Close sidebar
Close sidebar

Minune a medicinei. I-a lipit o ureche de mana si spune ca va auzi perfect peste 4 luni. Cum e posibil asa ceva?

O operatie revolutionara a fost realizata intr-un centru medical din China. Un pacient s-a prezentat cu o ureche lipsa si cu tot organul auditiv afectat dupa ce a suferit un accident.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un celebru chirurg plastic din China, cel care a realizat si primul transplant de fata din lume, a gandit o procedura medicala de pionierat prin care i-a integrat o urche artificala pe bratul pacientului.

Doctorul Guo Shuzhong dintr-un spital din Xi'an a utilizat cartilajele de pe coastele barbatului si a construit o ureche pe care a integrat-o pe bratul pacientului. Urechea se va dezvolta cu ajutotrul substantelor pe care le va extrage din corp datorita atasarii de mana, iar peste 4 luni va fi un organ complet functional.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Doctorul Guo spune ca aceasta procedura ar putea sa revolutioneze modul in care se vor transplanta anumite organe. El a spus ca peste patru luni va desprinde urechea de pe mana pacientului si o va transplanta la nivelul capului. "Pana acum operatia a fost un succs. Sper ca in maxim 4 luni, Ji sa aiba o ureche noua", a spus medicul chirug pentru presa din China.

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI