La data de 10 iulie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unei femei care, la data de 7 iulie a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 3 și nu a mai revenit până în prezent.
Femeia dispărută se numește VOINEA MIRELA, este în vârstă de 37 de ani şi are următoarele semnalmente:
- înălţime:1,65 m,
- greutate 65 kg,
- constituție robustă,
- ochi albaștri spre căprui
- semne particulare: alunițe pe frunte și obraz.

Citește și: O moldoveancă a fost hărțuită de bărbatul pe care l-a avut în grijă. Pensionarul o urmărea la locul de muncă

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugați să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Adolescentă româncă, dispărută în Italia. Familia a lansat un apel disperat pentru a o găsi pe Ana Maria: „Îmi e frică pentru fiica mea!”

Ana Maria, o româncă în vârstă de 14 ani din Italia, a dispărut fără urmă pe data de 25 iunie 202. Atunci a fost văzută ultima oară de tatăl ei, Samuel Costan, un român în vârstă de 38 de ani care trăiește în Forlì (provincia italiană Forlì-Cesena din Emilia-Romagna), care a lansat un apel disperat pentru a o găsi.

Dispariția adolescentei a fost raportată către autorități, abia patru zile mai târziu, pe data de 29 iunie 2023.

De atunci, nimeni nu a găsit indicii referitoare la dispariția Anei Maria.

„Nu știu ce să mai fac. Am depus o plângere. Carabinierii îmi spun că o caută. Dar acum îmi e frică pentru fiica mea…”, spune disperat tatăl fetei.

Citește și: Anișoara a dispărut de acasă, în urmă cu o săptămână. Femeia de 61 de ani din Roman a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Samuel, tată adolescentei, împreună cu avocatul Gianluca Betti, a lansat un apel la forțele de ordine și a cerut ajutor populației prin intermediul ziarului Il Resto del Carlino:
„Vă rog, ajutați-mă să o găsesc pe Ana Maria!”, este strigătul de disperare al românului.

Conform sursei citate anterior, adolescenta trăiește cu tatăl ei și cu bunicul patern, fără ca mama ei să fie prezentă în peisaj.

Ultima dată când Ana Maria a fost văzută a fost pe data de 25 iunie, atunci când i-a solicitat permisiunea tatălui său de a merge la o petrecere în localitatea Forlimpopoli în compania prietenilor săi.

Tatăl ei a fost de acord cu excursia, mai apoi, aflând de la părinții altor copii că adolescenții au mers la mare, în casa unuia dintre ei din localitatea Cesenatico.

Colegii de clasă ai fetei s-au întors acasă, în Forlì, pe data de 29 iunie, într-o zi de joi, dar fără Ana Maria. Se pare că acesta și-ar fi luat la revedere de la prieteni, dar nu s-a mai întors niciodată acasă.

„Eram la muncă, dar la un moment dat cred că am văzut-o pe stradă… Nu știu… poate că a venit să-mi spună ceva… Nu sunt sigur că era ea, totuși…”, a

povestit Samuel.

Nimeni nu mai știe nimic de Ana Maria de atunci. Telefonul ei este în continuare închis și niciunul dintre prietenii săi nu pare să aibă informații despre ea.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un copil, de șase ani, a supraviețuit ca prin minune după ce a căzut 12 metri în gol

„Au trecut 12 zile de când nu am mai vorbit cu fiica mea, mă simt rău, sunt îngrijorat”, susține Samuel.

La momentul dispariției, Ana Maria purta un set format din blugi scurți negri și un tricou alb. În prezent, există posibilitatea ca ea să-și fi schimbat vestimentația.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu multipla campioană la tir a României, Andreea Rabciuc, care a dispărut în urmă cu un an în Italia?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si