Close sidebar
Close sidebar

Miriam Dobre a luat note numai peste 9 la BAC, dar a facut contestatie! E senzational cat a obtinut dupa recorectarea lucrarilor! Ti se pare normal?

Miriam Dobre este una dintre absolventii de liceu care au reusit sa obtina media maxima la examenul de Bacalaureat. Miriam a fost nevoita sa faca contestatii la toate materiile la care a dat BAC-ul pentru a obtine nota maxima.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ea a absolvit Liceul Tehnologi din Jimbolia, judetul Timis, iar notele initiale obtinute au fost urmatoarele: 9.10 la Romana, 9.50 la Matematica si 9.65 la Biologie. Miriam Dobre a stiut ca avut lucrari impecabile si a depus contestatie la toate materiile. Dupa recorectare s-a ales cu trei note de 10, fiind cea de a doua eleva din judetul Timis care ia 10 pe linie la BAC. "Nu ma asteptam la notele astea (n.r cele initiale) si am zis ca ori nu stiu eu sa ma evaluez, ori nu au fost corectate bine si risc. Am depus contestatie. Am zis ca s-au terminat anii de liceu si fac si eu o nebunie.", a povestit incantata Miriam, noteaza cei de la adevarul.ro.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Desi este un elev eminent, Miriam Dobre vrea sa devina invatatoare. Ea provine dintr-o familie numeroasa, este al treilea copil din cei opt ai familiei Dobre. Fratele mai mare al tinerei este student la Automatica si Calculatoare, iar celalalt frate mai mare, coleg de an cu ea dupa ce a pierdut un an din cauza unor probleme medicale, nu a reusit sa promoveze BAC-ul.

In rest, toti fratii mai mici ai lui Miriam sunt premianti.  "Imi plac copiii si imi place sa predau. Am avut profesori foarte buni si am avut un foarte mare respect pentru ei. Tocmai asta m-a determinat sa devin invatatoare. Mi se pare chiar o meserie onorabila. Consider ca este foarte important sa investesti in copii. De asta am ales sa fiu invatatoare pentru ca atunci cand sunt mai mici copiii sunt mai ascultatori, mai receptivi.
Poti sa investesti mai mult in ei si dureaza ceea ce investesti in ei. Eu, de exemplu, respectul pentru profesori si iubirea pentru cunoastere de invatatori a fost sadita"
, a declarat Miriam pentru "Adevarul"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI