Close sidebar
Close sidebar

MOL Romania a reusit sa inregistreze o cifra de afaceri de aproape 1 miliard de euro! Au intrat intr-un grup exclusivist de firme!

Ungurii de la MOL reusesc sa ajunga in Romania la o cifra de afaceri impresionanta ce se ridica la 995 de milioane de euro.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

MOL Romania Petroleum Products a intrat astfel in TOP 4 in Romania, asta fara sa se ia in calcul cele 42 de benzinarii Agip pe care MOL le-a achizitionat in 2014 de la italienii dela ENI.

Cei de la MOL au ajuns al patrulea jucator pe piata petroliera locala cu 202 de statii in toata tara si reuseste anual sa termine pe profit, anul trecut reusind sa inregistreze un castig net de 72 de milioane delei, rezultat totusi mai mic cu 23% decat cel inregistrat in 2014, noteaza cei de la Ziarul Financiar.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI