Florin Piersic a venit în emisiunea lui Mihai Gâdea în ziua în care a împlinit 84 de ani iar în timpul show-ului a existat un moment în care actorul a fost pur și simplu uluit de un gest surprinzător făcut de realizator.

În timp ce Florin Piersic recita o poezie, Mihai Gâdea s-a ridicat de pe scaun și s-a apropiat de ”maestru”. În momentul în care acesta a terminat de recitat, Gâdea i-a luat mâna lui Piersic, s-a aplecat și a încercat să i-o sărute.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Informații de ultimă oră: România se pregătește pentru lupta cu virusul mortal

Reacția lui Florin Piersic, neașteptată

A fost unul dintre puținele momente în care Florin Piersic a părut ca fiind luat prin surprindere de ceva sau cineva. Obișnuit să fie mereu stăpân pe situație și să dea tonul emoțiilor într-un studio de televiziune, Piersic a reacționat totuși rapid și și-a retras mâna, lăsându-l pe Gâdea ”în aer”.

A fost o fracțiune de secundă în care actorul și-a schimbat tonul vocii, a scăpat un ”nu”, după care și-a continuat fraza încercând să nu pară impresionat de gestul lui Mihai.

Cei doi au rămas câteva minute cu mâinile strânse, după care discuția a mers mai departe cu Mihai Gâdea în picioare, în fața lui Florin Piersic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si