Close sidebar
Close sidebar

Momente dramatice pentru Cristina Neagu. Tatăl handbalistei a murit la 68 de ani. "Se mândrea mereu cu fiica sa - Săgeata Albastră"

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a României, trece prin momente grele după pierderea tatălui ei, la vârsta de doar 68 de ani.

Sorin Negru,

Cristina Neagu, în doliu

[Sursa foto: Facebook / CSM Bucuresti]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marea handbalistă Cristina Neagu trece prin momente negre după ce tatăl ei a trecut în neființă la vârsta de doar 68 de ani. Anunțul a fost făcut de clubul sportivei CSM București.

Citește și: Primar PNL, găsit spânzurat. De ce și-ar fi pus capăt zilelor chiar înainte de a candida pentru un nou mandat?

"Întregul club CSM București este alături de Cristina Neagu în suferința provocată de pierderea celui care se mândrea mereu cu fiica sa, "Săgeata Albastră". Strângem rândurile alături de căpitanul nostru! Condoleanțe, Cristina", a transmis clubul CSM București.

Considerată cea mai bună handbalistă din România, Cristina Neagu este singura sportivă care a câștigat de patru ori titlul de „Cea mai bună jucătoare de handbal din lume” în clasamentul IHF.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cristina Neagu cea mai bună sportivă din handbalul feminin

[Sursa foto: Facebook/ Cristina Neagu]

Cristina Neagu și-a condus tatăl pe ultimul drum

Provenind dintr-un cartier modest al Bucureștiului, Cristina Neagu și-a pus pasiunea pentru handbal mai presus de orice.

A fost o decizie care a însemnat sacrificii importante, dar s-a dovedit a fi cea mai bună, pentru că astfel Cristina a reușit să se transforme dintr-o tânără speranță în jucătoarea stelară pe care o știm astăzi.

"Ambiția și determinarea pe care le-a demonstrat de-a lungul anilor au adus-o pe Cristina în postura de model pentru generația tânără, fie că este vorba de fani ai handbalului sau nu", scrie în profilul handbalistei de la CSM Bucuresti.

Momente dramatice pentru Cristina Neagu. Tatăl handbalistei a murit fulgerător

[Sursa foto: Facebook/ CSM Bucuresti]

Citește și: Caz șocant în București! Un bărbat ar fi murit după ce a ingerat o substanță dintr-o sticlă, în parcul IOR

Marți, 16 aprilie 2024, sportiva clubului CSM București și-a condus tatăl pe ultimul drum, însă funeraliile au avut loc departe de ochii lumii – într-un cadru restrâns alături doar de cei din familia handbalistei, potrivit Cancan.ro.

Constantin Neagu a fost cel mai mare susținător al fiicei sale, cel care a ajutat-o și o sprijinit-o necondiționat în cariera sa. Părintele își făcuse un obicei și o aștepta mereu pe handbalistă la aeroport după ce se întorcea de la cele mai importante turnee de handbal din lume.

Cristina Neagu și-a condus tatăl pe ultimul drum

[Sursa foto: Facebook/ Cristina Neagu]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI