Close sidebar
Close sidebar

Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei” s-au mutat împreună?! Răspunsul oficial dat de bărbat

Mona Stoian și Jitaru Cristian sunt foști concurenți ai sezonului trei „Puterea Dragostei”. După ce au legat o prietenie frumoasă, aceștia au devenit un cuplu oficial. Acum îndrăgostiții sunt pe cale să se mute împreună.

Georgiana Balaban,

Mona și Jitaru de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei” formează cel mai nou cuplu. Cei doi sunt foști concurenți ai sezonului trei, însă nu au avut nicio legătură în casă. În cadrul emisiunii TV, Mona a format un cuplu cu George, iar Jitaru era îndrăgostit de altcineva.

După ce au ieșit din cadrul show-ului TV, prietenia dintre cei doi s-a consolidat. Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei” erau de nedespărțit. Zi de zi, cei doi erau implicați în acte de caritate sau mergeau împreună la diferite petreceri. După ce au ajutat mai multe persoane nevoiașe, care duc lipsă de bani și de lucruri materiale, Mona și Cristian au devenit un cuplu.

Sărut între Mona și Jitaru de la Puterea Dragostei.
[Sursa foto: Instagram]

Mona și Jitaru- cel mai nou cuplu de la „Puterea Dragostei”

Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei” au recunoscut oficial că sunt împreună. Bărbatul a mărturisit că încă nu s-au mutat împreună, iar în privința relației dintre el și copilul Monei a transmis: „Nu vreau să aduceți băiatul Monei în discuții. Mulțumesc!”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Mona, fata in fata cu George si Madalina! Ies la iveala detalii socante din culisele fostei lor relatii! "Eu n-am avut niciun sentiment pentru ea!" Va reveni sau nu Mona in casa "Puterea dragostei"?

Deși internauții îi acuză că formează un cuplu doar pentru a-i face în ciudă lui George de la „Puterea Dragostei”, cei doi trăiesc frumos unul alături de celălalt.

Citeste si: Inedit! Cu ce se ocupă acum Mona de la „Puterea Dragostei”? Filmările cu ea au devenit virale

Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei” sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI